Skip to main content

CERAMAH PERDANA USTAZ AZHAR IDRUS 21 OGOS INI!!



Sesiapa yang ada masa dan kesihatan tubuh badan, jemputlah datang ke ceramah Ustaz Azhar Idrus. Dalam poster dah bagitau dan sudah pesan supaya bawa alas dan lapik duduk awal - awal sebab tempat duduk biasanya akan tidak mencukupi. Bawak sejadah lagi sedap, macam tempat duduk ala - ala VIP gitu.

**Luangkan masa untuk ilmu, insyaAllah berguna dunia dan akhirat.

Comments

  1. aiseh kat kuala krai.. mmg best kalo dpt join majlis2 ilmu gini..

    ReplyDelete
  2. Huhu jauhnya.

    Aritu kat putrajaya x merasa join sbb smpi sana mmg jam kereta x gerak langsung dan parking mmg xde. Tgk kereta x gerak patah balik.

    Pastu rezeki kot.. Dkt2 ngan kaw umah kaklong buat kat surau je kat area rumah flat. Cuak gak takut takda parking ke apa. Syukur ada parking dan blh duk dlm surau. Dah la hujan lebat, klu xde tempat dlm surau nanges oo

    ReplyDelete
  3. jauhnya kat kuala kerai.
    eh dah balik malaysia ke?

    ReplyDelete
  4. Yoս should consult wіrh a contractor fіrst simplyy ƅecause thіs can save a lot of time аnd money.

    Obtaining fresh materials for your type ߋff roof themselves.
    Why choose anything else? If you're familiar with гoofing,
    Ƅecause a commercial roofing company also has a Roof Products Program,
    mаnufactuyrегs oof roofing shingles and get a job stop order.

    Roofing Felt MaintenanceIf you ƅegin tto see shingleѕ lose or coming սƿ all over the
    globe due to businesss advertisіng in areas they aren't acually located in.

    Here is my homepage; roofing company owner salary (http://kplusd.udp.cl/)

    ReplyDelete

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda.

Popular posts from this blog

Selamat Tahun Baru 2014

Entry pertama untuk tahun 2014. Tahun baru tidak ada makna buat student yang berkesedudukan dengan final exam pada 1 January. Tarikh satu January tidak penting. Apa yang penting adalah menghitung tarikh untuk last paper. Setiap malam dan setiap hari menghitung detik last paper. Stress menghambat.  Memaksa otak untuk berpenat lelah. Memerah otak, mengembangkan kapasiti simpanan dan bersiap sedia untuk dimuntahkan pada esok hari. Kekadang bila fikir pasal study, akan ada satu perasaan yang menghasut jiwa untuk merasakan yang alam study ni penuh dengan tekanan. Berasa yang alam study ni satu alam yang penuh dengan stress dan ingin cepat - cepat masuk ke alam pekerjaan. Sedangkan dalam masa yang sama, orang - orang yang berada dalam alam pekerjaan merasakan yang mereka merasa indah dan seronok bila berada dalam alam pengajian. sama ada alam persekolahan mahupun alam universiti. Nampak di situ? Manusia tak pernah merasa bersyukur. Tak pernah merasa cukup. Haha. Bagi student yang ci

Emirates Cup : Kalah Tipis Dengan Monaco 0 - 1

Kalau semalam punya entry bukan kemain lagi gembira sebab Arsenal menang besar dengan Benfica. Tu cerita semalam, tapi nampak gayanya hari ni kena sedih sikit sebab Arsenal kalah tipis dengan AS Monaco. Sebab tu orang - orang tua kata, jangan nak beriya sangat masa kita tengah berada dekat atas, kerana ada masanya kita akan berada di bawah. Macam roda la kalau nak contoh yang lebih tepat lagi. Kalau roda kecik, dia rotate cepat sikit. Duduk dekat atas cepat, dekat bawah pun cepat.