|::contest pertama|::

6 comments
ganbar ni menceritakan segala2nya kat bawah nanti..ehehe


mata aku masih lagi sepet tatkala membuka laptop ni. maklum la...tido banyak. tahu yang ari ni ada exam quran tapi buat donor je. haha...
tido punya pasal la. tak ngantuk pom pergi jugak paksa tido....
aku sebenarnya telah dihambat perasaan bersalah kat saudara aku kat Mesia nu...mana tidaknya? tiap kali dia buzz ym aku...
mmg tak terjawab...maaf la saudara ku Azizi..bukan enta bertepuk sebelah tangan, cuma orang disini yang tak cukup tangan nak bertepuk....haha

jadi, untuk mengurangkan rasa bersalah aku...aku pom pergi merayau2 kat blog kepunyaan beliau. mana la tahu kot2 hal ni masuk dalam entry dia...kalo yang sape belom tahu belog dia nama pe, korang boleh tekan link ni. tekan dengan sekali klik je. sekali nafas je...

 aku masuk dalam belog nesloo ni sebelom aku tido.  menjenguk skit sebnyak. memang aku nampak la tajuk entry
tentang contest yang akan dia adakan. bangun je
tido yang tak berapa lelap ni. aku tengok dah 
ada entry baru. pergh...memang mantop....serius..tak sempat aku nak follow entry sahabat aku ni..haha..
idea2 dia memang terlalu mencurah2...macam amad Durrah gitu...tol tak?

kalo korang yang membaca entry ni, sila2 jenguklah contest yang dia buat tu, mana tahu kot2 korang ada rezeki, dapat gak, hadiah meletop. korang tahu tak ape hadiahnya? dapat kuar lunch dengan Lisa...dia yang akan aturkan. tu untuk golongan Adam je..
pergh...dengar je macam tu, terus aku rasa nak join. 

kalo pempuan yang memasuki contest ni, katanya, hadiah adalah dapat keluar joging dengan Fahrin Ahmad? haha...meleleh beb. tak dapat joging nga Fahrin pom takpe, janji dapat jog nga tuan belog yang tuff perkasa. muahhaha..korang tekan la link ni kalo nak masuk ye...


link yang menggatal nak buat contest


ni aku nak bg komen la ni..dia suh komen sangat...
bro, gua memang nak komen sangat belog lu..tapi gua tak sampai hati sangat...lu tau tak??haha...saspen ni..lu kena baca pelan2 ye. haha..kritikan gua ni memang akan menghancurkan hati lu. gua tak nak lu salahkan gua kalo lu dah tak nak menulis lagi dalam belog nesloo tu...haha..

lu kena tahu yang gua skang ni sedang menaip utk mencukuplan 100 patah perkataan. so, kritikan gua yg pertama, apesal lu buat entry contest ni kena lebih 100 perkataan? memang gua susah nak taip 100 perkataan tu...lu buat la 3 patah perkataan ke..ok je tu. ni kena taip panjang2...lu jugak yg malas baca kan? haha..betul tak?? contoh 3 patah... i hate u..ok la tu..

kritikan gua untuk lu yg kedua.
apesal lu punya entri sangat manyak eh? lu tau tak gua tak de masa yang cukup kat sini nak baca entry2 yang lu tulis tu..?? sangat cepat lu masukkan entry baru. serius bai. gua mintak maaf sesangat kalo tak leh nak baca entry lu. gua takut lu kata yang gua ni dah tak nak baca entry lu je...haha. takut lu kata yang gua ni merajuk sebab lu buat belog baru..haha..

tapi, serius tau sayang, yang i memang nak baca sangat entry u...
tapi u kena faham la..i macam mana kat sini. kelas kat sini dah la wajib. bukan macam kat sana...kat tempat persekolahan kita berdua hari tu. yang u graduate dulu dari i. yang u tinggal i sorang2 kat umah dan blah ke mesia macam tu je...ehehe...merana i tau..dok dalam 
bilik yang penuh misteri sorang2...

tapi, serius ye sayang...i tak kisah u tulis banyak2...i suka tau tengok background u yang terbaru...cuma i boleh bgtau u yang kalo i sempat baca, i baca..kalo tak sempat...i tinggal je...muhahaha..

sayang,kalo u baca krikan i ni. harap u jangan marahkan i ye.
sebab i dah tahu conferm yang u akan pilih
i sebagai pemenang. i tak nak mintak lebih2 dari u macam u mintak kat i tuna dengan roti. biarlah cerita tuna dan roti jadi
kenangan kita. haha..
i cuma nak doa je dari u, untuk i yang jauh di perantauan ni.
i tau yang doa u memang ada kalanya makbul. ehehe...
tu la yang i mintak...ari ni pom ada
exam Quran..ari sabtu ni dah start exam Feqh. first time i exam setelah setahun berlalu.ehehe...
p/s: gua kena chaw dlu..nak kena murajaah skit..haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 comments:

  1. haha,,,gurau senda dengan kawan lama...

    ReplyDelete
  2. bro makasey join..ahah nati mu kelik aku wat kigho la

    ReplyDelete
  3. haha...lawak tapi ada maksud tersembunyi..kito wak kiro tu ji..haha

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia