Midfiled Injured

Leave a Comment
Assalamualaikum semua. Harap yg membaca blog ubibadok ni sihat-sihat je. Maklum la..kalo time sihat ni, orang tak ingat pom macam mana nak menghayati nikmat sihat ni. Time sihat tak ingat diri dok bersuka ria. Tapi, tunggula time sakit, time kena penyakit, time tu la orang akan mengeluh betapa nikmatnya sihat ini. Korang kalo boleh tanya diri korang sendiri la sebab tak mungkin ada di antara pembaca-pembaca ni tak pernah pom mengalami sakit. Ehehe

 nampak sihat je kan??ehehe

Itu sebagai madah bicara untuk permbuka kata. Aku skang ni nak citer pasal persiapan kita mengahadapo Emirates Cup hari ni. Dalam web Arsenal yang aku selak pagi tadi, terdapat  beberapa pemain star yang takkan bermain untuk game petang ni waktu Britain. Harap korang yang ada niat untuk tengok match petang ni harap jangan batalkan niat korang tu gara-gara pemain bintang tak beraksi.

 depan wartawan je ceria...

Tak ramai pom yang tak akan beraksi petang ni. Korang paham baik-baik ayat aku tu. Tak ramai pom pemain bintang yang tak akan bermain petang ni. Antara pemain yang boleh dikatakan senior dan bakal tak beraksi malam ni adalah Song, Diaby, Fabregas dan jugak senior tapi muda lagi, Denilson. 4 pemain ini adalah pemain tengah Arsenal buat skang ni. Diorang cam pemain tengah tetap la. Haha. Tapi, sayang diorang ni tak bermain untuk match menentang Ac Milan kerana mengalami kecederaan.

 maskulin yg frust...ehehe

Diorang ni cedera tak berapa teruk pom. Takpom saje je alasan nak lari dari bermain di Emirates Cup. Takpom diorang ada komplot dengan pemain-pemain junior untuk memberi peluang kepada Lansbury dan kawan-kawannnya untuk bermain. Cuma Fabregas je yang masih dalam tempoh berehat. Nak menenang fikiran katanya. Haha. Jadi, korang boleh tengok la malam ni ataupun petang ni kat Stadium Emirates tu pemain tua yang ada cuma Samir Nasri, Andrei Arshavin dan jugak Eboue. Haha. Korang jangan gelak ye bila terbayang muka Eboue tu.

pemain kontroversi..eehhe


Tu pemain midfield yang tak akan bermain. Ada lagi pemain-pemain star kita yang tak dapat beraksi. Robin Van Persi dan Nicklas Bendtner adalah pemain yang aku maksudkan itu. Ehehe.. Robin van Persie ni sama la dengan Fabregas. Dia pom tengah bercuti. Aku tak tahu la ape projek Van Persie ni, Harap jangan dok merogol orang merata-tara lah.Haha. Nanti jadi kes mahkamah pulak. Van Persie dan Fabregas ni akan kembali ke kem Arsenal selepas match friendly dengan kelab Legia Warshaw. Maknanya. Diorang ni terlepas semua match friendly. Mungkin Wenger menganggap match friendly kali ni tak de saingan, sebab tu dia tak memasukkan pemain-pemain star untuk bermain. Haha.

Katanya pergi bercuti..ehehe..tak tau la tu

Song, Denilson dan Diaby akan cergas kembali untuk minggu depan. Yang parah sikit pom tentang Bendtner. Bukan parah apa pom. Cuma tak tahu bila je dia akan sembuh dari masalah groin dia tu. Haha. Korang semua jangan panik la...Aku blah dlu k....
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia