BEN ASHAARI : BLOGLIST APRIL 2012

39 comments
nak join klik gambar abang Ben ni.
tetiba je rasa rajin nak join segmen abang ben.. tengok segmen bro ben yang ni nampak macam unik sikit..hehe..bertukar tukar link untuk bloglist..segmen yang sebelum ni aku tunggu sama ada aku menang ke tak..haha

tugasannya adalah untuk buat entry dan jelaskan kenapa blogger perlu pilih aku untuk diletak dalam senarai bloglist.. part ni aku tak pandai promote.. aku rasa korang patut pilih blog ni sebab untuk mencukupi kuota.. kasi bloglist korang tu penuh..macam blog bro ben ni punya..haha

**nak join klik gambar macho kat atas tu..haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

39 comments:

  1. YA, SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA.

    pkaemerald.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. ya, saya berminat..
    dah letak dah dlm bloglist..:D

    ReplyDelete
  3. hoho blog ko dah ada dlm bloglist aku untuk beberapa hari dah.. ko ble lg? hehe

    ReplyDelete
  4. aaaaa.... aaaaaa .. selamat berbloglist ek. ahahahah

    ReplyDelete
  5. eh2 rajin plak join2 contest nie ;p

    ReplyDelete
  6. hee...soalan aq sama macam zuan...hee...:D

    ReplyDelete
  7. sy..errr...errr..

    ntah la..tak fhm.

    haha

    ReplyDelete
  8. “ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “ :)

    Thanks awak :)
    done follow u :)
    insyaallah saya akan rajin terjah blog ini :)

    http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  9. dh mmg ko ada dlm bloglist aku, xyah lg aku nk join.. hihihi

    ReplyDelete
  10. mmg dh ada pun dlm bloglist.. :P

    ReplyDelete
  11. “ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “ :)

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  12. ya , saya berminat dengan tawaran anda .

    follow sekali .

    ReplyDelete
  13. yup..nad berminat dengan tawaran anda..dah letak kat bloglist..follow sini jugak..
    http://akusukebiru.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. YA SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA
    http://coretandakfisha.blogspot.com/
    link awk telah pon dimasukn ke lam blog list sy

    ReplyDelete
  15. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  16. YA SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA
    dah masukkan dalam bloglist dah :)

    http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  17. YA, SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA.

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  18. hello ;) ya ,saya berminat dgn tawaran anda ! anyeo ^_^ dah masukkan lam bloglist bgtaw k ;)

    ReplyDelete
  19. Salam perkenalan, berminat Untuk menukar link bersama saya?

    http://www.qesahqasehqmaridh.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  20. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  21. huhu :p
    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?


    http://dismybelog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  22. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  23. ya saya berminat dengan tawaran anda :)

    http://shazanahanisnamadiberi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. da letak da ur link
    jgn lupe put mine ok
    http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. salam kenal

    "ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?"

    http://msvelentine.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  26. ANDA BERMINAT UNTUK TUKAR LINK BERSAMA SAYA..?

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  27. selamat ber-bloglist. semoga terpilih. heee.

    ReplyDelete
  28. ya, saya berminat dengan tawaran anda.

    http://recycleboxes.blogspot.com

    terima kasih.

    ReplyDelete
  29. done!sudah diupdate dlm bloglist dan sudah follow kamu juga :)

    ReplyDelete
  30. terima kasih....eheheh

    masukkan sy nyer link nak x? :P

    ReplyDelete
  31. Salam~
    Anda berminat untuk menukar link bersama saya?
    http://zamani84.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  32. YA, SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA.

    ReplyDelete
  33. hai pakcik, tak berminat ke tukar link dengan kite? ehehhee

    ReplyDelete
  34. okey :) dah letak link dia kat blog.. thanks ye. jom check mana tau terlepas pandang ke

    http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com

    ReplyDelete
  35. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://www.ienaeliena.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    Link anda telah cik iena masukkn dlm blog list cik iena
    (^_~)

    ReplyDelete
  36. slm...


    'Anda berminat utk menukar link bersama saya..??'


    http://mamayana10.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-2012.html

    jika setuju.. blog anda akan ada dlm bloglist mama...;)

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia