wordless

32 comments

**ps : cuba cari mana satu aku..haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

32 comments:

  1. ini namanya mesyuarat laptop..

    haha.

    ReplyDelete
  2. memang tak kenal pun. cari pun memang takkan jumpa..hehe..

    ReplyDelete
  3. fuh..berselirat!!

    meh akak teka, yg baju itam & seluar kelabu tu.
    kalau betul bg hadiah tau!

    ReplyDelete
  4. mak aiii... 1st time nengok pic cam nie.. study ke..meeting ke apa nie?

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum H.J....wah mesyuarat depan laptop semuanya yer....

    mama tahu yg mana satu H.J duduk yg tepi sekali kanan pakai baju biru merah tu kn...

    kalau betul boleh la dpt oleh2 dr Mesirkn...hehehehehe....:)

    ReplyDelete
  6. sume blogger ke ape ni

    aku nmpak wayar, henset cikai, bilik y sepah..sume pakat pakai kotak

    ReplyDelete
  7. Aku saspek ko yang kaler coklat tu ..kepale petak segi empat..kaki kaler putih ke silver tak sure tapi yg aku sure kaki ade 4...betul kan??? yang belakang dak baju oren tu...menghadap rak2 tu..kan ???kan?? ngaku aje la..hahahhaa ...larikkkkkkkK!!!!!!!

    ReplyDelete
  8. lappy yg takde tuan,yg tgh tgkap gmbr tu lah kamu kan.hehe

    ReplyDelete
  9. kita nak teka..jawapannya tiada dalam gambar..sebb H.J tukang ambil gambar..hhaaa..

    ReplyDelete
  10. SERABUT gila wehhh.. bolat tak cm orang dan wayar -___- smua sama.. hahhaa,,

    ni bersidang laptop ke? cehh...

    HJ yg tgah2 tu kankan? hehehhe

    ReplyDelete
  11. nie dah mcam msyuart brsme lppy2 nie..

    ReplyDelete
  12. byk computer dr manusia
    hehehehehe
    so x molah cri..

    ReplyDelete
  13. wayar tu kalerful tu sebab nampak sangat...

    haaa dah nampah HJ dahhhh :P

    ReplyDelete
  14. mak aiii wayar hj.. hahaha..

    hj.. arini hari khamis la..huuuu~

    ReplyDelete
  15. tu dia eh..

    online berjemaah kah neh..heheheh

    ReplyDelete
  16. pergh... stailo ni!!
    mohon tiru suatu hari nanti kalau dah beli extension baru :D

    ReplyDelete
  17. mak aii..hee...

    jap2 nak cari..

    y pakai kain pelikat?hheee ;p

    ReplyDelete
  18. bomba datang ni mesti kena sound... ;)

    ReplyDelete
  19. nampak wayar jer...orang2 terselindung disebalik lappy :p

    ReplyDelete
  20. errrr,mak ai bak laptop satu,kihkih

    ReplyDelete
  21. pehh pehh. serabut tgk wayar tuh.. dah mcm CC. hahah

    TERbaikkk

    *happy new year 2012*

    ReplyDelete
  22. pehh pehh. serabut tgk wayar tuh.. dah mcm CC. hahah

    TERbaikkk

    *happy new year 2012*

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia