oh,usul feqh

14 comments
hari ahad. baru je panas - panas lepas test usul feqh. serius..rasa bodoh je dok dalam kelas tadi.. satu soalan pom tak leh nak jawab..so, dah tau kan apa pasal tak leh jawab..tak baca la tu..

aku sebenarnya dah was - was dan syak wasangka sama ada hari ni betul2 ada test atau tak. awal  minggu lepas syeikh aku bgtau yang hari ni memang exam..tapi hari last minggu lepas dia tak datang pula, sedangkan dia bagitau nak bincang dan ulasan tentang soalan hari ni..

aku pom saja buat konklusi sendiri yang hari ni mungkin tak de test..konklusi pom.. buku bukak juga.. yakin 50 percent je yang esok tak de exam.baca pom tak sampai 10 muka surat..terus tido..yang tu memang terbaik..nyenyak tido musim sejuk ni..

masuk kelas hari ni..selamba je syeikh datang, minta student keluarkan kertas dan jawab soalan kat whiteboard. hah..ambik kau..3 soalan je 26 markah..kalo korang kat sini ada amek usul feqh., tolong jawab untuk aku yer :

1.mazhab firqah tersebut dalam berpegang dengan sunnah : a) as-sumuniah b) as-suuqistooiah c) al-mu'tazilah

satu soalaan je aku letak..haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

14 comments:

  1. kejap-kejap.. nk google translate =P

    ReplyDelete
  2. sebelum jawab, rasenye dah pengsan. hahaha.

    ReplyDelete
  3. huuu mana kita tau =P
    hehe H.J je boleh jawab...

    ReplyDelete
  4. ops..tak baca buku tak blh jawab redha je la..len kali cuba lg ye HJ

    ReplyDelete
  5. tengok soalan dah nak pitam.
    -.-

    ReplyDelete
  6. kalau la nadh tak ready. jadi camtu juga. miahahahaha. nak baca awai2 malas. last minit, kena getah la. sabo ja la. huu

    ReplyDelete
  7. ahh kacang je tu.

    cuma cuma aku lupa jela. keh keh keh

    pstt header baru la

    ReplyDelete
  8. xde jawapan tok soalan nie..weee..lari bidang ku..ngeee

    ReplyDelete
  9. err. sempat gak google cri jwapan.
    tpi jumpa blek link blog HJ.

    heee


    xtau. arr. hmm

    ReplyDelete
  10. hah, apa soalan ni? tak tau la.. tak leh jawab. sorry.

    ReplyDelete
  11. meme xleh jawab..
    surrender awal2.huhu

    ReplyDelete
  12. hahaha..oh tidak! soklan nie..senyum tak perlu kata apa2..hak9

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia