entry jumaat

30 comments
paham tak jadual ni..?haha


salam jumaat semua. minta maaf banyak banyak sebab sekarang ni macam dah kurang dah aktiviti blogwalking. banyak blog blog yang selalu singgah dulu tak sempat nak singgah. tak sempat nak baca entry baru daripada rakan rakan bloger.

tambah-tambah sekarang ni penghujung sem. kalo blogger yang masih study tu tau la time2 macam ni. mesti sibuk study untuk final exam kan...? aku pom sama la. 31/12 ni start exam untuk final. semalam lagi dah start study week. study week pom..bukannya nak belajar pom. main bola, main bola..tu je..haha

exam minggu depan tak lama. dalam seminggu lebih je. start hari sabtu. ahad depan tu baru habis. depend kepada subjek yang diambik. kalo yang aku tu, sem ni amek 7 subjek. semuanya bertulis, kecuali subjek Al-Quran. Ujian lisan utk Quran hari senin ni..nak detail jadual aku, tengokla gambar kat atas ni. bajet plak siap letak jadual kan..?haha

insyaAllah..habis exam ni aku keluar dari saudi. jalan jalan cari pengalaman kat tempat lain. plannya nak p Jordan. melawat member2 kat sana. kot2 tersangkut dengan student medic kat sana pom, mana tau kan..?jodoh tak kenal tempat..ye dak? kalo ada rezeki lebih..blh ke Turki lepas tu. maklum la..cuti 2 minggu lepas exam..hehe..

**ada sesape nak oley-oley ke??haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

30 comments:

  1. heheheh
    lame beno dh bace arab ni
    semoga berjaya pakcikkk ubi!

    ReplyDelete
  2. :)... gelak je baca n3 HJ ni... rasa macam baru jah pi, dah final exam... kalo gi Jordan tu, ejah sampai jumpa la doktornya..

    ReplyDelete
  3. bolat nak HJ bwak blik UBI.. hekhekhek.. =D

    ReplyDelete
  4. hai sweetie...haha....quran kena apal 30 ke....sem ni bape juz

    ReplyDelete
  5. nak ole2..pls..heheee...all the best..

    ReplyDelete
  6. nk jubah haha


    ps turki? cantik tmpt tu

    mk aku katela

    ReplyDelete
  7. 7 subject tu byk gak tu


    all the best k en hafizan jamil.. hehe


    aik buat2 tanya lg..

    mmg nak ole2 dr ko kot..

    haha

    nak ye

    ReplyDelete
  8. study molek2 HJ.
    jangan asyik main bola je.
    all the best for your final.
    :)

    ReplyDelete
  9. oley2 ? oh , aku nak.. hahaha !

    ReplyDelete
  10. gudluck..n moga bertemu jodoh d jordan erk..;)

    ReplyDelete
  11. ok mel..abis exam trus bw me..t awek mu lari abis..haha

    ReplyDelete
  12. haaa..gud luck dehhh..

    nk oley2..buleh??? hahaha

    ReplyDelete
  13. kite paham jadual tu . dulu ambik arab :) heee
    good luck study and good luck exam .
    semoga dapat result yang baik .amin :)

    ReplyDelete
  14. errkk; nak dtg jordan. sila2; melawat tempat makam2.

    ReplyDelete
  15. saye lemah Arabic. sila beri tunjuk ajar.. :-)

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum H.J...wah selamat berjuang dlm final exam yer moga berjaya nanti...

    p/s mama nak oley2 nyer boleh hehehehehe....:)

    ReplyDelete
  17. sammaaa laaa exam mode skang ni...haa, nak la oley2 !

    ReplyDelete
  18. wah wah!
    nak berjalan sakan ye..bestnye!

    salam kenal :)

    ReplyDelete
  19. arabic language is nice to be learned! hehe, whoaaah, nak ikut travelling ke turkey juga nanti! hehehe, can i? :D

    ReplyDelete
  20. nak ole2, sian plak..kamu blm keja lg! ^__^

    semoga berjaya utk exam & mencari jodoh..

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. relex sudah.. take ur time bro.. aku pun busy gak exam final ni

    ReplyDelete
  23. gogo chaiyook bro (:
    patut la lama menyepi.
    btw, parents kirim salam.
    takmau ole-ole kee ? haha .

    ReplyDelete
  24. faham ckit2..hehhe


    yala..msg2 busy skeg neh demi msa depan..ehheh

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia