GILER BOLA ! MALAYSIA vs ARSENAL !!

35 comments
PERINGATAN!!ULASAN SERIUS NI...

Perlawanan antara Malaysia V Arsenal. Mari sama-sama kita tengok apa ulasan utk match perlawanan ini. Kita mula dengan barisan skuad yang terdiri daripada muda mudi dan tua bangka. Peraturan permainan ini juga tiada had kepada satu jantina sahaja. Jadi, para fan tak yah pelik bila tengok team fevret diorang ada jantan dan betina.


PASUKAN : ARSENAL


Pengurus : ubibadok
Jurulatih : Skytech Belog
Formasi : 4-4-2







PASUKAN : MALAYSIA

Pengurus : Suara Hearty
Jurulatih : Ayllia
Formasi : 4-3-3

Ehan - Eiz - nizam 





ulasan ni tak perlu diulas dengan panjang lebar sebab penonton semua mesti dah tahu kan keputusan dia. of kos team yang menang adalah team yang aku jadi manager. team ARSENAL. aku pom tak tahu apa pasal team aku boleh menang. team aku ni semua dapat kad kuning, tak terkecuali pemain spare. 

team Malaysia korang agak2la nak menang sebab manager dia pom pompuan kan.?hehe.. aku selaku manager team arsenal, seangkatan dengan pengulas utk segmen kali ni tak sempat nak ulas panjang2.. member aku yang meroyan sebab tak leh updek belog tadi ajak main futsal. ni pom nasib baik sempat. 

ps : harap team Malaysia dapat terima kekalahan yer. result dia sikit jer,,cun - cun arsenal nak kalah. 
MALAYSIA ( 6 1/2) -  ARSENAL ( 7 ) 

sekian. nak sambung main futsal..haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

35 comments:

  1. tgk bola mlm nie...malaysia boleh!!

    ReplyDelete
  2. boleh jer.... tq..tq.. Hehehhe :P

    ReplyDelete
  3. ingatkan Aki ade kat sini.. takde gak.. Haha..

    http://exyanne-collection.blogspot.com/2011/07/giler-bola-malaysia-vs-arsenal.html

    ReplyDelete
  4. harap Malaysia buat kejutan...hehe

    ReplyDelete
  5. Alaa..bro..baru aku nk golkan lg setengah nih..seri pun jadi ler nnti..hahaha..leh pulak kalah setengah..huhu

    ReplyDelete
  6. sy striker kiri arsenal,mcm mana malaysia nak buat kejutan kahkahkah! thanks pilih sy sbg pemain :)

    ReplyDelete
  7. huhu..
    kira ok lah tu posisi ninie..
    ninie tak expert pun men bola :)

    ReplyDelete
  8. aku tgh bayang mcm mane aku terlepas lagi sebelah bola tue... hahahahaha..

    thanks der pilih wa... :D

    ReplyDelete
  9. eh, aena jamil player arsenal pulak.. hehe. cool giler..

    thanks yer :DD

    ReplyDelete
  10. arghh takde pilihan,terpaksa pilih malaysia.kalau dgn MU br tak sokong malaysia.hahah

    ReplyDelete
  11. pasukan yg mantap cnfrm menang nie wlupun pmain smpanan jew...ehehhee

    ReplyDelete
  12. haha..midfield pom midfield lahh..

    ReplyDelete
  13. walaupun player spare tetapi aku berbangga berada dalam barisan arsenal ini.thanks broooo...

    ReplyDelete
  14. fuyoooooo.

    ok mlysia power


    ;)

    ReplyDelete
  15. adeh..hebat kan anis pai arsenal import anis dr mesia..td jd penjaga gol..lari kejap ke arsenal jdi simpanan..weeee..

    btw tenks yup..hehehe...

    ReplyDelete
  16. hehehehe ni promot blog skali ke? 2 in 1 eh.hehehe.

    ReplyDelete
  17. haha... terbaiklah... aq jadi jurulatih Arsenal tu... hehe~

    ReplyDelete
  18. wahh .. team arsenal.. huhu
    siap dapat kad kuning tuh

    tapi mau sokongg malaysia !! haha
    pe pon , terbaekk lah kat sini

    ReplyDelete
  19. Haha gO arsenal go ! gO2 ! haha :D

    ReplyDelete
  20. mase bile arsenal beli dorang nhe?jeles!hu3 :P

    ReplyDelete
  21. napa laa astro x tunjuk siot kan!

    >.<

    MALAYSIA BOLEH

    ReplyDelete
  22. emm.. nk jdi pengadil.. pengadil garisan pon tk pe... heh

    ReplyDelete
  23. tima kasih buat korang yang sudi jadi pemain..haha

    ReplyDelete
  24. tolong lahhh malaysia menang . dah lama nk loncat2 hepi ni . hehe

    ReplyDelete
  25. mcm mna boleh ad 6 1/2 tu..
    hahhaha...

    pape pon thaknz :)

    ReplyDelete
  26. haha lawak..6 1/2 lg sikit je nk menang..arsenal men tipu ni haha

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia