MAtch RePort.

Leave a Comment
Ubi macam tak de mood je nk update bila dapat tahu yg Arsenal seri dengan Birmingham. tu la, cakap sedap sangat, Arsenla boleh menang la, Birmingham konfem kalah la.Last2, seri. Frust sbb terlalu konfident yg Arsenal akan menang. Jadi, ubi rasa nk tulis la sikit report sal match malam ni. Biar kecewa pun, tulis la sekadar untuk update. Hahaha...

Kevin Phillips la yg menyamakan gol pada minit2 last telah menghancurkan harapan Arsenal untuk mengejar Man U dan Chelsit yg mana pada yg sama, Chelsit telah menang dengan bergaya ke atas Aston Villa. 7-1 bro. Walaupun game diorang tak lawa, tu la, diorang menang dengan jaringan yg banyak. Sakit hati tol bila jumpa nga fans Chelsit ni...Hahaha..

Arsenal menjaringkan gol 10 minit sebelom tamat match dengan jaringan Samir Nasri yg masuk dari bangku simpanan.

Tetapi apakan daya, dah bgtahu yg jaringan lewat Philip meranapkan segala2nya. Tu pom ditambah pula dengan kebodohan Almunia. PEdih..pedih...Arsenal kita sebenarnya memulakan perlawanan dengan psikologi yg tinggi mana di mana kita sebelom ni mengharungi perlawanan tanpa kalah dan sememangnya kita lebih dari sedi itu, tetapi, tu la...nk kata pom dah tak reti dah...haha....Kira ubi bg info penting je kat bawah ni..:
















































skuad kita lebih kurang macam ni lla untuk mlm ni...

Almunia

Sagna – Campbell – Song – Clichy

Denilson

Walcott – Diaby – Fabregas – rosicky

Bendtner










untuk itu la dlu....ubi nk tido dulu..k.aurevoir...©
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia