30 comments
sebenarnya aku masih pening dengan window 8 versi beta ni. nak kena selongkar habis.. walaupun lebih ringan dan lebih laju.. banyak sangat beza dengan window 7.. amat pening.. tambah2 ada program yang berbahasa arab dia tak detect. jadi, huruf2 arab semua jadi macam bahasa rusia..haha

tapi, tak payah la nak cita pasal window 8. tak ramai pun yang pakai skang ni.. tapi tak pe.. aku pening dengan window 8, boleh pegi melantak jus buah. memang berkesan sebagai ubat untuk hilangkan pening. kat kedai ni tak leh bawa awek..taukey dia tak bagi.

ada satu kedai kat sini yang namanya " 'alam 'asirat". asirat dalam bahasa arab adalah jus buah buahan. nama orang putih adalah Juice World. kat kedai ni satu je yang aku try sedap. jus manggo bil halib. halib tu dalam bahasa arab maksudnya susu. nama penuhnya adalah jus mangga dengan susu. memang kaw..pekat habis..lemak.. semuanya ada..

hari tu aku try lepas main bola..lantak p la masuk kedai arab dengan berpeluh lagi kan..? amat tidak senonoh di situ.. tapi, kedahagaan telah menghilangkan otak yang waras untuk berfikir.. jadi, awas..berhati hati sebelum ada sampai ke tahap dahaga yang menghilangkan kewarasan berfikir...

model berpeluh baru lepas main bola.
air sama kaler dengan baju kan..?kah3

tengok betapa pekatnya.yang kat dalam straw pun tak nak turun..

**harga utk secawan yang besar ni harganya SR 6.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

30 comments:

  1. fuh....kaw giler.....camne nak hilang dahaga ni??

    ReplyDelete
  2. lagi canggih lagi pening , hhehee .,. sebab kita tak biasa lagi ..

    ReplyDelete
  3. wow.. ainya..pekat tu.. ni baru betul sedap kalo minum :)

    ReplyDelete
  4. kalu SR 6 dale duit mesia brapo eh?

    ReplyDelete
  5. mahal gak tu 6rial..
    tapi mmg nampak sedap!

    ReplyDelete
  6. aku terliur la jugak...huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. perghhh, mengancam!! tergoda ok...

    ReplyDelete
  8. jus mangga ngan susu? kompem lemak berkrim disukai ramai

    ReplyDelete
  9. perghhh meleleh lak air liur aku tengok!

    ReplyDelete
  10. tak terliur .. sebab tak suka jus mangga .. :p ..

    ReplyDelete
  11. lagi advance lagi complicated kann!

    ReplyDelete
  12. tak senonoh beteii -_-
    brpluh2 msuk sne.. ekekeke..

    eh,pekat sgt ! tak muak ke?

    ReplyDelete
  13. macam kaw sangat je? melekat kat tekak. errpp!

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum H.J...fuyooo nampak mcm sedap je jus mangga tu gelas besar lg...:)

    ReplyDelete
  15. kalau sedap berbaloi 6 real tuuu dik ;)

    ReplyDelete
  16. mangga susu? woahhh tak rasa macam muak ke? ini yang rasa nak berekperimen ni. heh

    ReplyDelete
  17. Uih pekatnya boleh jadi jongan gigi ni haha +_+

    ReplyDelete
  18. uih....terlalu pekat....warna dia pun...kuning sgt eh..ehehhe

    ReplyDelete
  19. perghh...nampak mcm sedap je tu...:D

    ReplyDelete
  20. pekat kot..baik xyah gune straw,main teguk cmtu jelah..hik3


    pss::sorry,lame x singgah..busy.huk3

    ReplyDelete
  21. malas nak komen pasal window..nak komen pasal air tu jah... saje nak tayang air bagi terliur ore sini ;p

    ReplyDelete
  22. baca entry ko ni buat aku dahaga.

    sedap weyh jus manggo tu. kirim mangga arab bawak balik mesia. =p

    ReplyDelete
  23. wowwwww..mmg sodap tu..kat uia ade satu cafe yg sedap buat air.kawww punye..hihihi

    ReplyDelete
  24. perghhhh..itu air jagung ke oren?huhu..

    sr6 tukar mlaysia pliss..haha

    ReplyDelete
  25. o tidak..xmo susu plis
    hahaha

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia