sadis dan sedih

33 comments
Assalamualaikum untuk orang yang masih hidup lagi di hari Isnin. Tak nak kecoh pasal Man U menang. Chelsea menang pun tak nak kecoh sebab Arsenal tak main semalam..

entry ni adalah entry sadis dan frust. mungkin juga boleh dikira sebagai ujian. mungkin juga ada hikmah di sebaliknya.. 2 hari lepas, nset aku mati..kalau tak mati mesti koma sebab aku tekan punat dia tak nak juga menyala. senyap je...

aku redha dan aku pasrah. takdir menentukan segalanya. mungkin kafarah sebab aku selalu main fon dalam kelas. dok wsap, dok tweet, berbalas mesej. mungkin ianya satu pengajaran. dan mungkin juga hikmahnya nak dapat fon baru..? sape tahu kan...?

so, aku kena membiasakan diri dalam saat yang genting ini. saat yang mana tiada nset. ibarat di zaman sekolah rendah dahulu. mungkin seminggu, mungkin sebulan, mungkin juga setahun. frust, tak dapat snap gambar di mana - mana.

**sape nak sponsor fon satu bagitau la...buat bekal di akhirat kelak..hehe
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

33 comments:

  1. patut ah msg tak reply HJ!.
    hishh~
    harharhar

    ReplyDelete
  2. go arsenal go....

    samalah kita

    ReplyDelete
  3. banyakkan bersabar HJ, nanti adalah rezki ikut lain dapat on9...

    ReplyDelete
  4. belajar dari kesilapan :)

    ReplyDelete
  5. sabar ye...mungkin ada rezeki lain dpt fon baru...hee~

    ReplyDelete
  6. kene rampas kah atau rosak?beli baru je la senang cite...

    ReplyDelete
  7. nak suruh beli fon baru lah tu. takpun owner dia kasar sangat, tu yg dia merajuk tuh. hahaha

    ReplyDelete
  8. MU menang! MU menang!..hahahaha...

    lorr..patut la senyap kat tweeter rupanya henset dah mati.

    amboi..kemain kan ayat last mintak sponsor tuu...

    ReplyDelete
  9. tiap2 yg hidup..pasti akan mati..
    ^__^

    takpe, bolehlah menguji sejauh mana HJ mampu hidup tanpa hp.

    ReplyDelete
  10. aku ade enset 3310 nk x?? =)

    ReplyDelete
  11. dapat time hantaran nanti la tue kowt.. hahaha

    ReplyDelete
  12. huhu..beli ler henpon baru.. yg murah2 pon xpe.. janji bleh wat call..sms..

    ReplyDelete
  13. henfon nokia torchlight boleh laa.
    hahaha

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. dya tak ada enset lebih nak bg..hehe.. lepas ni jgn selalu main msj ye...hehe

    ReplyDelete
  16. haha belanja guna duit lu boleh maa? :P aiyoyo amma appa.. lu buat la tabung untuk mana2 blogger nak derma nset dlm blog ni..mana tau ada yang belas kasihan kan.. hahahah

    ReplyDelete
  17. haaa...kt tesco ado fon buy one free one.. hek9!~
    xtipu ni...hok CSL ^^

    ReplyDelete
  18. kesian3...

    sabar ek..hoho..

    fon sy pon sekerat gak ni..kalo nak cas, kena bukak bateri..huh.

    msej pki fb je la..haha

    ReplyDelete
  19. tukar phon baru lahhhh. samsung s3 nak kuar x lama lagi. haha.

    ReplyDelete
  20. Weeeekkk.ko ckp aku kedekut.xpe..xpe..baru ingat nak kasi henpon.huh.....(' 3')

    ReplyDelete
  21. Aloh2 hampir mengalir air mata akak baca dik ekekek, dpt bygkan penderitaan yg sdg hfiz alami , hurmmmmm insyaallah ada ler tu nanti rejeki hp baru :-)

    ReplyDelete
  22. mmg kalau takda hp ibarat dunia macam gelap je rasanya.. ehehe

    ReplyDelete
  23. patutla aku kol ko, asyik masuk voice mailbox je

    ReplyDelete
  24. bkn ape tu.. dia suruh tukar phone baru er tu.. agaknye phone tu dh muak tgk muka ko kot.. hahahh :p

    ReplyDelete
  25. nset ja pon mati..
    beli baru je la..^^

    ReplyDelete
  26. alahai... sedeynyer... akak guna hset seposen ja, xleh nak tangkap2 gmb pun... huhu.... baling pun x rosak... keke

    ReplyDelete
  27. asslamualaikum H.J...alamak apa sudah jadi kena byk bersabar yer ada hikmahnya disebalik semuanya ini..:)

    ReplyDelete
  28. hilang? perghh sadis beb.. pakai je la for temporary phone biasa.. hehe kalau ko dok serumah ngan aku leh gak bagi pinjam phone aku lagi stu..huhu

    ReplyDelete
  29. Err setakat enset 30 hengget bole le aku sponsor

    ReplyDelete
  30. haha aku mampu belanja handphone yg kt pasar malam yg kalau kita tekan dia ckp " MAY I HELP YOU? "

    err okey tak?

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia