Segmen : Gadget Kesayanganku

14 comments
Kali ni try join segmen yang muz buat. Hehe.. nampak best jer..
nak join klik banner

Jenama Handphone : Samsung Galaxy Ace
Tempoh penggunaan : APRIL 2011 - NOW

Aku dapat henpon samsung ni dengan menggunakan biasiswa yang saudi bagi. time tu saudi dpt untung minyak n then bg bonus utk student yang belaja kat sana. So, kebetulan nset aku sebelom ni dah tak muat nak save no fon..aku angkat je yang ni.. aku pegi kedai, nampak je terus beli..( tak susah macam pempuan nk tilik sana tngok sini) hehe

Jenama Handphone : nokia 2300
tempoh penggunaan : 2007 - NOW

Ni memang henpon kesayangan aku. zaman sekolah lagi tu. aku beli pom sebab nak mesej cikaro-cikaro time dok kat asrama. maklumla..dok asrama kadang-kadang boring gak. aku beli pom dengan kumpul duit time dok sekolah. siyes..sayang giler nga henfon ni..haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

14 comments:

  1. ganahnyo. paka samsung galaxy ace nah nanggung..

    ReplyDelete
  2. perghhh samsung galaxy ace,april 2011 baru lg la ni hehe..nape xpakai galaksi bima sakti muahaha

    ReplyDelete
  3. muroh jah henpon nih..200 saudi riyal jah..pasaran gelap

    ReplyDelete
  4. weh..jeles giler dapat tidur dengan galaxu ace !!

    ReplyDelete
  5. aku nak cari cari tiket p saudi sekarang juga beli galxy ne...aku jeles dia pakai galaxy...haha

    thx for join.. :)

    ReplyDelete
  6. kawe pakai hk supo walkie talkie tu jah..setuk2 bleh wat nehe tayar keto time paking atas bukit..hahaha

    ReplyDelete
  7. alamak...aku takde gajet yg power2 lah.. (malu ar nak masuk..)

    ReplyDelete
  8. Puhhhh, samsung galaxy ace nanggung. Kawe nok sebut pon belit lidoh. Kalu bli gak, belit gapo dio pulok x tau. Hhahaha

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. aucheh, terus ambik, ntah2 dah lama perati kot kat kedai, sebab tu bila ada fulus terus sambar, takut melepas lagi,hahah :D

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia