BEN ASHAARI CARI BLOGGER KREATIF..AKU UMPAMA !

35 comments
nak join klik gambar ben
ben buat segmen lagi...ni nak try join plak..haha..aku rasa aku dah tengok semua entry blog..tengok2 tak de lg blogger yang buat perumpamaan aku ni..hehe

keterangan : aku ni mengupamakan diri ini seperti charger sebab charger ni mmg penting dalam satu2 benda zaman skang ni..anggapla korang pakai lappy kan..last2, korang akan perlu jugak charger tu.mana ada pakai lappy yang bateri dia tahan seumur hidup. aku ni macam tu la..blog ni memerlukan aku sebagai chargernya sebab... blog ni takkan ada entry kalo aku jadi bloggernya dan cas entry untuk dia...betul tak??masuk akal ke?

p/s : lantakla korang nak anggap aku ni gile ke apa mengumpamakan diri ni charger...haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

35 comments:

  1. wahh..nice idea...boleh pinjam la nanti ek..nak charge blog..hekhekhek...

    ReplyDelete
  2. masuk akal ape....penting ape xharger pada alat yg menggunakannye....

    ReplyDelete
  3. masuk akal. and elektrik mesti lah DIA kan? :D

    ReplyDelete
  4. terbaik brooo...cas selagi boleh...bila dah kong kena beli baru dah..hahah

    ReplyDelete
  5. terbaik brooo...cas selagi boleh...bila dah kong kena beli baru dah..hahah

    ReplyDelete
  6. GRR. MP3 KORIE PUN XDA MNAKNYA KLU XDA CHARGER. GRRR
    NICE IDEA

    ReplyDelete
  7. GRR. MP3 KORIE PUN XDA MNAKNYA KLU XDA CHARGER. GRRR
    NICE IDEA

    ReplyDelete
  8. laptop ak x guna charger.haha..

    ReplyDelete
  9. Alaaaa laptop aku ni tinggal 13% charge lagi..nak pinjam jugaklaaaaa


    http://informations-the.blogspot.com/2011/07/betol-betol-hangat-ben-ashaari-cari_23.html

    ReplyDelete
  10. wah......boleh plak charger ek, tapi macam masuk akal je...

    ReplyDelete
  11. ada tak auto-charger yg charge sesuatu secara otomatik ...? heheheeee

    ReplyDelete
  12. penting tu charger.. kalau takde charger, aku takleh hidup.. eh silap, laptop aku takleh hidup..

    ReplyDelete
  13. haish... kalu xdok menda nih haru jd.... x leh nok ngadap latop la...

    ReplyDelete
  14. jolo doh tu..hehe
    keno maghi sini sokmo la pahni..nok caj blog biar ado tenaga..hehe

    ReplyDelete
  15. patutla bertenaga je blog ubi ni....charger rupanya tuan dia.tlg update blog akak sekali pliz

    ReplyDelete
  16. hehehehe..

    perumpaman yang bagus..
    betul tu.. tak ada bateri, macamana nak caj lappy yang dah kong..
    kan??

    ReplyDelete
  17. orait gak tu..
    cume klu takda letrik, mati kutu la HJ nanti..hahha

    peace

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum..betoii tu..kreatif2^_^ btw, gudlck utk sgmen ni..
    may Allah bless.ameen..:)

    ReplyDelete
  19. betol2. anda adalah charger. xDD

    ReplyDelete
  20. H.J..btol jgak sbnarnye...charger mmg penting zaman skrang nie...nice header la H.j...(^_^) nti boleh tlg buatkan 1 utk si kotak hati ye?? utk birthday SKH nti..hehe =p

    ReplyDelete
  21. logik gak kan..
    apsal tak terpikir lak ek.'hahaha

    ReplyDelete
  22. assalamuaikum hai, cantik blog :)

    ReplyDelete
  23. http://bdkgtah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-kreatifaku.html#
    terjah sini plak..hehe

    ReplyDelete
  24. Wo ho! nak intai la... kot bleh bg saingan kui kui kui..

    ReplyDelete
  25. weyh tlong cas lappy aku... :D

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia