BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG

26 comments
korang nak join klik gambar ben tu
belog aku dibuka time aku dok mesir ari tu.dalam penghujung tahun 2009. time tu bukak blog pasal nak sembang2 pasal bola.biasala...fanatik arsenal. blog tu banyak author..sorang satu entry utk satu hari..hehe..

lepas aku balik dr mesir..dah tak aktif da..semua dengan keje masing2. then, aku pom idupkan balik belog ni buat entry yang bukan-bukan..idola aku utk berbelog skang ni adalah blogger jiji yue dengan blognya Nesloo. jiji dah la ensem... nasib baik aku ni laki.kalo tak..dah nahas dah jiji tu aku goda.

belog aku ni rasa-rasa tak patut pom termasuk dalam kena singgah tiap-tiap hari sebab aku tak berapa kerap update. tp, singgah sekadar tnggal komen tu ok la..boleh buat aku tersenyum sendiri..wakaka

p/s : korang nak join segmen ni klik gambar header bro ben kat atas tu..tak pom klik sini.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

26 comments:

  1. aik,tak bg lak org masuk blog dye eh.

    ReplyDelete
  2. tapi suke je nk singgah dan komen blog ni muahaha

    ReplyDelete
  3. komen dululah baru nak ikut segmen hmmm

    ReplyDelete
  4. dik....
    rupanya kamu berblog masa kamu study di mesir,

    awak rajin singgah blog kak. tapi tulah..
    kak pulak yang kurang BW sbb sibuk layan pelanggan.....

    harap2 blog awak kekal selamanya, amin

    ReplyDelete
  5. Nak join pas komen lah..keep blogging bro! akan selalu melawat jg..update rajin ye..

    ReplyDelete
  6. Dah join pun hehehe...! jom baca bro

    ReplyDelete
  7. hujung tahun 2009 jugak ye...nama je ada blog tapi aq tak aktif kot masa tu..(^^,)

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen abg ben.. sy join jgk.. jom singgah sini -> Ben Ashaari Ajak Pilih Blog

    ReplyDelete
  9. tapi arsenal kalau tour mesti die sayurkan habis2 lawan die. huhu.

    ReplyDelete
  10. Im an Arsenal fan tu :)

    daripada segmen Ben Ashaari jugak :)
    Singgah sini dan follow..
    nice blog :)
    kalau free jemput singgah ke blog saya, boleh bg nasihat or comment.

    http://fahmiefiras.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. hari ni kak Es masak UBI BADOK kat blog kak esssss

    menjadi pilihan hati ~

    ReplyDelete
  12. http://esmeda.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    ReplyDelete
  13. yuhuuuuuuuuuuuuuu alya dtg nie, ekekek blog awk menjadi pilihan! :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    ReplyDelete
  14. HEP...JGN LEBIH2 NGAN JIJI TU...BABAB KANG...

    ReplyDelete
  15. datang mencari blog pilihan.....dari segmen yang sama....byk nak kena terjah ni....:)

    ReplyDelete
  16. singgah sini =)
    http://dismybelog.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. walaupun tuan belog tak jemput nk singgah jugak la blog ni..
    nak mkn ubi.. hehehe

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia