BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU

33 comments
nak join klik gambar ben
rasa-rasanya hari ni tak sempat sangat nak berbw...duduk depan lappy je ternampak segmen abang ben yang skang ni tengah menangis sebab gugel nk remove belog dia... harap harap tidak la yer..hehe.. so, bloger baru nak join segmen abang ben lg...bloglist suka sama suka..kalo sesape yang suka sama aku..bgtahu la..automatik aku pom suka sama dia walaupun dia lelaki...haha..

p/s : yang pompuan jangan malu malu..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

33 comments:

  1. hok aloh....ado doh link ni....
    xpolah ....menggemparkan lagi blog ubi badok

    ReplyDelete
  2. tq datang.. okeh sudah letak link.. tq yer..

    ReplyDelete
  3. da follow!!jom tukar link jom!!

    http://phoenix-hidupseoranghamba.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  4. Salam Perkenalan Dari Adin :)

    Hey Hey, jom tukar link dengn Adin !!

    Terima Kasih Daun Kari, hehehehe

    http://adinbeetles.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  5. suda masuk kamu dlm bloglist sy.

    ReplyDelete
  6. jom exchange link... komen kt blog sy kalau nak key!! tq

    ReplyDelete
  7. haiiii.. yana dah ltk blog awk comeycomey lam bloglist sy >.< lets xchge k wink

    http://yanadimple.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. thanx..kamu juga di bloglist saya...

    ReplyDelete
  9. CR da letak blog ubi dkat bloglist..

    =)

    http://cerytara.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  10. salam.. sudi ke nak tukar link @ follow blog saye..

    Kalau ya bagi respon.. Insya Allah saya akan feedback blog awk semula..

    http://gen2merah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    salam ukhuwah antara kita

    ReplyDelete
  11. jom tukar...

    http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  12. jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

    http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  13. sero mace blogger lamo dh mu. haha

    ReplyDelete
  14. Kalau sudi jom tukar link
    anda akan diletakkan dlm bloglist korie klu anda bersetuju
    sila balas yea ^^

    http://pinkexia.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-ajak-join-bloglist.html

    ReplyDelete
  15. jom tukar...

    http://ejatmu89.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    i follow..

    ReplyDelete
  16. alisya mahu tukar link dengan anda~~

    http://wardahalisya.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    thanks!

    ReplyDelete
  17. jom tukar link k... cek link kamoo di you suka ai suka fantasiamaya k..

    http://miaainis.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  18. kalo tak wat entri ni takleh tuka ea??
    huu

    =.=''

    ReplyDelete
  19. Salam. Terima kasih ya.. Dah masukkan awak dalam bloglist saya ISTIMEWA saya .. dah follow awak juga yang ke 276
    Salam Ukhuwah dan salam persahabatan

    ~Gen2Merah~

    ReplyDelete
  20. alisya dah letak blog anda dalam "blog terhangat"..kalau tiada tolong ingatkan alisya..

    thanks~

    ReplyDelete
  21. segmen lagi? tk sempat nk join.. huhu

    ReplyDelete
  22. saya berminat untuk bertukar link dengan anda. sila balas di http://blogfarha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html sekiranya anda bersetuju dan saya akan terus masukkan link blog anda di bloglist saya. sekiranya tiada balasan saya menganggap anda tidak berminat untuk bertukar link dengan saya. terima kasih :)

    ReplyDelete
  23. hi..tq sudi tukar link ngan saya..dh masukkan blog awak dlm senarai

    ReplyDelete
  24. SCC setuju tukar link! Dah masukan awak dlm list okaii .. tenkiu ;))

    ReplyDelete
  25. Marina dah letak blog ni dalam bloglist...sory lambat..

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  26. saya dah masukkan link blog anda di bahagian 'JOM TUKAR LINK pt 2 :)'

    ReplyDelete
  27. maaf saya lambat terjah sini.. saya terima lamaran anda.. haha..sy akan masukkan link anda dlm bloglist VIP saya jugak..:) jom skodeng en3 terbaru saya..:)

    KLIK dan KOMEN entri INI..:)

    BERITA PENTING! aSEGMEN DIBATALKAN:)

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia