new internet

9 comments
Internet kembali menghirup nafas nafas baru. Hampir 3 minggu nadi internet terhenti. Nampaknya roomate pun dah balik dengan muka ceria. Dua minggu menternak segala lemak yang berada di Malaysia. Datang bersama merentas beribu - ribu KM untuk dinyahkan di sini. Berjaya atau tak mungkin lain kira.

Entry ni mungkin nampak macam gedik. Awal - awal lagi dah bagi warning ni. Entry ni khas untuk FA je.  Entry ni just nak wish selamat pergi dengan baik kepada Farah Alishya yang akan terbang pada 1 a.m (kejap lagi) pada waktu Malaysia. Fly dengan flight Etihad Airways dan akan transit selama 5 jam di Dubai dan seterusnya dari Dubai akan terus mendarat di Dublin, Ireland.

Just nak bagitau FA supaya jaga diri dengan baik bila berada di Dublin nanti. Walaupun dah tahu FA pandai jaga diri, tuan blog cuma nak pesan supaya jaga diri dan jaga diri lagi. Biar bertambah sikit jaga diri tu. Nanti dekat Dublin jaga kesihatan, jaga time makan. Awak tu mudah gastric, kalau tak jaga time makan, nanti perut tu pedih - pedih. Lepas tu kena makan ubat lagi kan..?

Semoga terus success dalam study, semoga tercapai untuk menjadi Doctor Farah Alishya and Specialist in Obstetrics and Gynecology atau pakar sakit puan dalam bahasa mudahnya. Nanti tak mahu FA stress - stress. Tak mahu FA sedih - sedih. Nanti suruh pilot Etihad Airways tu drive laju - laju ye. Haha

**entry menggedik dan entry menjiwang.. Weeekkk..haha
**tajuk lain dari isi kan? haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

9 comments:

  1. Thank You for the words:)
    Pilot dia hansome btw. Hihi
    Flight 2am suka-suka je tukar.

    ReplyDelete
  2. Thank You for the words:)
    Pilot dia hansome btw. Hihi
    Flight 2am suka-suka je tukar.

    ReplyDelete
  3. xsangka ko jiwang gile

    btw happy for yu

    ko kawen jgn lpe jmput aku tau

    hahaha

    ReplyDelete
  4. bahagia selalu hendaknya.~~,

    ReplyDelete
  5. memang tajuk tak kena isi pun... hehe... dah pecah rahsia...

    ReplyDelete
  6. oooo farah alisya..apesal aku baru tau nihh..huhu =D patut lah dah terbau-bau nasik minyak

    ReplyDelete
  7. ecececceceehhhhhh. apesal baru tahu ni? hahahahahahahahahaha

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia