5 Pemain Harapan Arsenal

1 comment
ENTRY ARSENAL

Nampaknya Wenger mengambil langkah yang bijak untuk menjadikan Arsenal lebih stabil dengan mengikat pemain - pemain muda untuk jangka masa panjang. Terbaru, wenger telah mengikat 5 pemain muda Arsenal yang aku rasa boleh mengemudi Arsenal di kemudian hari. Aku juga rasa ianya satu langkah bijak Wenger untuk mengekalkan karier dia dengan Arsenal. Hehe

 Lima orang adalah Jack Wilshere, Ramsey, Chamberlain, Gibbs dan juga Jenkinson. Sudah pasti leader dalam kalangan 5 orang tu adalah Wilshere. Aku rasa Wilshere ni boleh mengubat hatiku yang lara sebab Fabregas berpindah pergi ke Barcelona tempoh hari. Bakal mengganti posisi Fabregas. Come on, make the Arsenal unbeaten for the next season.

Antara 5 tu, kita boleh tengok yang Walcott nampaknya tidak berminat untuk menandatangani kontrak baru dengan Arsenal. Mungkin dia masih lagi dalam dilema. Rasa macam nak sambung sebab boleh main tempat striker. Jika dia tidak sign kontrak baru juga dalam masa dua minggu ni, nampaknya memang boleh ucap selamat jalan la kepada Walcott. Mungkin agent dia boleh mencari kelab lain yang menginginkan khidmat Walcott. Sudah tiba untuk Walcott menyarung jersey kelab lain.

Nasib baik aku macam tak ada perasaan jika Walcott blah dari Arsenal. Walcott selalu je injured. Buat habis duit bayar gaji je. Hihi. Tak ada effect sangat kot kalau dia cabut dari Arsenal. Sama macam Diaby. Diaby banyak rehat je daripada main. Asyik injured. Heee..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. agree bro, walcot mungkin power, tapi x konsisten n slalu injured.. tension gua...

    for this season, kna bagi kredit ngan carzola.. actually aku x brapa berenan ngan ramsey tu, spoiler je macam si gervinho...

    hope pdolski ngan groud bleh tunjuk taring

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia