datang kembali

15 comments
selamat petang jumaat..lama rasanya tak memanaskan jari dengan menaip kata kata puitis untuk blog ini terasa dirinya terupdate. serius..lately ada je masa kosong..tapi masa kosong untuk berblog ni rasa hilang...mungkin time tu sibuk nak exam..haha

tapi..rasanya nak kembali beraktif aktif..lama tak jengok blog member member alam maya..blog dkna, saizuan, kak lm, mama zul..tak tersebut kot kalau nak buat list kat sini. baru 2 3 hari exam final dah habis.. tapi, masa sekarang banyak dihabiskan untuk game. berlibur katakan..

aku berblog ni untuk isi masa lapang je. untuk tambah kenalan, untuk menghiburkan diri sambil nasihat menasihati sesama kita.kalau ada ilmu manfaat, boleh jugak share mengsharekan..?.hehe. kalau sampai terabai kerja yang utama disebabkan blog, kena stop dulu..fikir balik tujuan berblog..lagipun masih lagi belajar..itu yang utama..

hanya ini je yang mampu

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

15 comments:

  1. mne name aku?

    btw slmt kmbali

    #oh patutla takde whatapps

    ReplyDelete
  2. heheeeeee...pasni pulun menhadap blog 26jam yea ;p

    enpon mahal woooo.. tak dop jual kat pasaran :D

    ReplyDelete
  3. berlibur apenye?? cehhh

    raya balik mesia x?

    ReplyDelete
  4. betul, plajaran harus d'utamakn, selamat meng update =D

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum H.J....lama x dengar cite H.J....betul tu pelajaran tu harus diutamakan yg lain2 boleh dilakukn kemudian yer...:)

    ReplyDelete
  6. hikhik, tetap dtg cni....

    ReplyDelete
  7. betul3x... utamakan mana yang penting dulu. saya menulis pun sekadar2 suka suki je... boleh juga update hari2 walaupun ringkas.. ehehe

    ReplyDelete
  8. btol2..kdg2 sll gak leka dgn blog..

    tp tinggalkan blog sbulan pn penah..haha..sibuk..

    selamat kembali :)

    ReplyDelete
  9. welcome back !! wlpn blog sdri pn terabai. hehehh :D

    ReplyDelete
  10. welcome back.
    nak jual henpon ka? hak9

    ReplyDelete
  11. selamat kebali la. lamo bena hilenyo. huhu.

    ReplyDelete
  12. tu tunjuk henset nak suh orang belikan yang baru lettew.. haha.. ;P

    lama jugak aku tak singgah blog ko..

    selamat studi weh..

    utamakan yang utama!

    ReplyDelete
  13. bro.. haha.. slamat kmbali.. standard r tu.. lpas abis exam kompem game r yg first kita cari.. huhu..

    ReplyDelete
  14. aku yg xde exam pun kekadang xde jiwa nk berblog.. kihkihkih

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia