SEGMEN | QASEH AJAK KENAL KAWAN BLOGGER

16 comments
tekan gambar utk direct ke blog ni

tetiba je menggatal nak join segmen.. bukan apa.. aku join segmen ni sebab nak mencuba nasib. dengar - dengar ada hadiah. dalam banyak - banyak aku join segmen..tak pernah lg dapat hadiah ataupun sagu hati..kot2 join yang ni ada rezeki.. (nampak sangat tak ikhlas join segmen).. nak tahu syarat segmen ni..tekan gambar kat atas tu..pegi baca sendiri.

1. Apa - apa je mengenai saya..? tak da apa - apa mengenai saya. masih lagi student yang kena belajar. baru je masuk umur 21 tahun. update blog ni takde time spesifik..main hentam je.. sampai skang status single lg..haha..

2. Tujuan buat blog..? asal buat blog ni adalah perkongsian dengan member untuk update berita - berita sensasi tentang arena bola sepak. tapi, semua member dah pencen..jadi amek alih buat hak milik peribadi..

3. 5 blog yang paling suka lawati. nak list banyak, tapi tuan segmen had takat 5 je..haha.. ni list dia.. :


- belog iffah (bangga la tu)




4. pasal blog tuan segmen. belog tuan segmen ok je.. warna pink..siap gambar tuan belog kelip2 lg. tapi tulisan tu nampak macam susah skit nak baca..ahaha.. tak leh nampak nak membodek sangat kan..?blog sendiri pom tak ok..nak komen blog orang lain


Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

16 comments:

  1. [bukan tentang segmen ini]

    word out : tehehe
    http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/01/sukati-kau-lah-labuuuu.html

    ReplyDelete
  2. thanks H.J..sebab join segmen Qaseh...x bodek pown tak per...janji ikhlas...

    ReplyDelete
  3. asal aku nye ade ayat ()

    ceit xikhlas

    ReplyDelete
  4. mood bersegmen akak belum datang lagi ni..nak kena seru2 nih..heheheh

    ReplyDelete
  5. good luck dikk ..
    mana tahu rezeki tahun baru nie ;)

    ReplyDelete
  6. mel..bkpo mu x tag aku??haha

    qaseh suci ni nora elena ko??

    ReplyDelete
  7. datang sini dan menjadi follower

    http://qasehirdia.blogspot.com/2012/01/segmen-qaseh-ajak-kenal-kawan-blogger.html

    ReplyDelete
  8. boleh jugak jom la tukar name heheheh

    ReplyDelete
  9. tahniah untuk awak..

    http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/01/segmen-tamat-pemenang-diumumkan.html

    ReplyDelete
  10. selamat bersegmen!

    laa muda lagi..heee ;p..

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum H.J...wah blog mama pun ada mekacih yer terharu mama...:)

    mama doakan moga segmen kali ni H.J dapat hadiah yer...

    gud luck...:)

    ReplyDelete
  12. oh blog gue ngak suka melawat eh?

    ReplyDelete
  13. aku penah menang GA saguhati, dpt tpp sploh hinggit lagi.. ko ade?

    miahahahahahahaha :p

    ReplyDelete
  14. smoga ko berjaya lah..

    aku pernah menang skali join segmen..

    dapat duit raya rm100 hengget n topup free..


    lepas tu dah tak kuasa nakjoin segala segmen bagai.. nak kena cari mood balik kut..

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia