SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK?

45 comments
nak join klik gambar tu
dalam pepetang gini, elok gak join segmen.. pada yang malas mandi tu..buangla tabiat tu jauh jauh..menyusahkan orang je..haha

segmen ni macam segmen ikhlas untuk kutuk mengutuk blog.. yang paling ditekan kat sini pasal keberatan blog. pasal masa yang diamek untuk loading satu2 belog tu. so, kat sini aku ngaku blog aku memang berat.. aku tak tipu.

aku pernah nak view blog aku sendiri..pergh..memang makan masa gak  nak loading.jadi, aku nak tanya pendapat korang yang blog aku ni berat ke tak? ke aku je yang bukak jadi berat..nak komen yang lain pom aku on je..ehee

ps: internet broadband + siput tu blh gak nak komen..aha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

45 comments:

  1. sbg pengguna berukband, sy rasa blog ni ringan gila. dont worry okeh :)

    ReplyDelete
  2. tak berat lasom..
    sebab kiter gune home internet..ngeeee~

    nak join jugak laaaaaa nanti :P

    ReplyDelete
  3. sy singgah dr segmen nk jenguk abg H.J awwwww!!!

    sy pun guna beruben, hmmm background tu lambat loading huhu...yg lain2, okey saja :)

    ReplyDelete
  4. cik ana loading ok je..
    maknenye x berat la kot..hehe

    ReplyDelete
  5. Blog ni laju je bukak...terbaik dari ladang haha!..selamat bersegmen

    ReplyDelete
  6. aiyaakkk..laju je kwe bukok blog demo :P

    ReplyDelete
  7. ohh. bukan aku sorang jela yg bukak beratkan.


    ngeh3

    ReplyDelete
  8. blog ko laju je.. jeles aku..

    p/s: macro lens tak delah.. ko sponsor boleh? hehehe..

    ReplyDelete
  9. abang HJ nak komen jugak* refer kat komen ats

    werk sempat lagi kan nk bagi aku sentap

    br nk puji ko

    blog ko ringan tp ko ckop berat werk3

    ReplyDelete
  10. Walaupon James Brooke ni slow, tp rasenya ok je blog ni, ringan je..

    ReplyDelete
  11. bulan pose ni dh ringan sikit
    blog ko pose jugak eh

    ReplyDelete
  12. kalau tenat ok...ringan jew ni pun...tak lew berat ok...

    ReplyDelete
  13. bibik tgh laju so kejap je loading..

    ReplyDelete
  14. komen ikhlas di bulan pose ~ tak berat..kejap jer load..kdg2 jadi slow sbb line problem..siyess tak tipu =)

    ReplyDelete
  15. hah berat ? tak tipu ke ? tapi apsal Tia buka ringan je . loading time pun macam sesaat je .. aik , guna apa ? modem hp ke ? huhuuu .. siyes blog ringan ..

    thanks join segmen yaw :)

    ReplyDelete
  16. ok je dan taklah loading lama sgt. online pkai nokia 5800 ni.

    ReplyDelete
  17. oke..nie komen bell secara tipu yer..blOg nie setiap kali nak masuk je berat giler2..dia punyer loading tak hengat dunia..lepas tu pulak nak comment..kemain payah jer..loading dia punyer la lama ibarat dari sahur nak tggu buka..okeh..komen ikhlas yg penuh penipuan.hahaha

    ReplyDelete
  18. tak berat pon bro..ringan ja,cam kapas..^^

    ReplyDelete
  19. berat sgt berat hati kalau tak tinggalkn komen dekat sini haha

    ReplyDelete
  20. azie gne broadband loading blog ni ok jep.. :)

    http://dizizzmalife.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

    ReplyDelete
  21. xjoin..tp nak jwb...blog xberat..tp tuan blog ni bera kot..haha...kad raya dah sampai lum?hehe

    ReplyDelete
  22. Hj... okey je..
    tak berat pn..

    ReplyDelete
  23. blog nih x berat langsung.. sok broadband saya habis limit... saya buka blog nih ngan beberapa tab.. dan lancar saja..:)

    ReplyDelete
  24. bolehla mantop..boleh lawan blog bro hehee

    ReplyDelete
  25. berat lbeh kurg berat bdn aku kot.
    hahaha

    ReplyDelete
  26. loading page laju = ringan

    ReplyDelete
  27. tak berat pun blog ni.senang loading^^

    ReplyDelete
  28. blog kemas, maka loading pun laju ..^.^

    ReplyDelete
  29. ok ja yana bukak pown.maybe tenet yana faster kan.. hehehe.. joke. :p ok ja nie...

    p/s : bw kat mana2 ja mest nmpak segmen nie.mcm nk join jugak la.hehe

    ReplyDelete
  30. okay2, memang ringan pun blog HJ nie. :D

    ReplyDelete
  31. blog ni tak berat langsung.. serius tak berat ^_^

    ReplyDelete
  32. ringan je la blog ko..berat..? takde la..laju je loading..haha~

    ReplyDelete
  33. smart blogger! blog template simple je.. tak ambil masa yg la pun loading.. gud job

    ReplyDelete
  34. miss rasa masa loading dia ok je. lagu..hehe. jom terjah blog miss pulak

    http://misslyzeer.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

    ReplyDelete
  35. memang terbaik dari ladang betul! hahaha :D

    anda dijemput untuk join segmen ni :)

    http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

    ReplyDelete
  36. kt mane berat??cuba gtaw ckit..ringan je ni..hehe

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia