BLOG PILIHAN SAYA IALAH

23 comments
nak tahu lebih lanjut
dah pukol 3 da..segmen ben kena habiskan jugak yer..jadi aku pilih blog2 ni sebagai pilihan tanganku menaip..bukan pilihan hati yer.haha.. :

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/08/papa-ben-nak-blog-dengan-segera.html
aku pilih blog dia ni sebab dia cakap dia nak jadi cikgu yang peramah dan sopan santun.. so, aku nak jejak la kisah hidup dia dalam blog pinky dia tu..tapi..satu je..dia malas nak m.....haha

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
 ni belog cik soly..rajin je cik soly dok mengomen entry merapu aku.. thanks ye cik soly..selalu saya pergi blog awak ada je entry baru..ehe

http://ceritasana-sini.blogspot.com/
selalu je singgah sini pergi tengok header kartun dia yang besar tu..aha

http://www.sunahsukasakura.com/2011/08/papa-ben-nak-blog-dengan-segera.html
selalu je jengok blog kak sunah. background dia menarik je.penah cuba nak godek amek background dia, tak menjadi plak..aha..terpikat je dengan entry dan post2 dari kak sunah..penuh maklumat dan pengajaran

http://ciksufarida.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
header blog aple hijau ni menarik jugak tengok..kekadang isi entry yang panjang pom baca sampai habis je..haha

http://ernamorgan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
yang ni baru jumpa blog hari ni je..rasa nak kawan je nga dia..boleh eh buat blog pilihan?haha

http://maszull.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.htm
blog mama ni spotim sangat...ehehe..mama pom baik..siap nak kasi kadraya lagi..cuma alamat je tak bagi..tol tak mama??

http://miszsheyla.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
baru je singgah blog ni...nampak blog dia santai je..kekadang tu ada muat berita2.boleh je tahu sikit2 berita walaupun asyik je bukak berita online..ehe

http://dearziey.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
saya pilih blog dia sebab nampak dia satu negeri..mungkin ada chance nak p jumpa ayah dia time raya ni..ahaha..blh makan biskut tat nenas kan??


http://dilamin.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
ni belog cikgu fad..saya pilih dia sebab dia ni cikgu yang berwibawa..aha..nampak je pakai spek..tapi sebenarnya seorang yang garang..

cukup 10 kan??semuanya pompuankan kalo korang perasan? entah..tangan aku ni pilih secara rawak dan rambang...bukan pilihan hati..tapi pilihan tangan..haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

23 comments:

  1. pesal pilihan tangn je weh?

    yela taula blog tak pemes cm ko

    nk kate aku mls mndila tu..tau da hahaha

    ReplyDelete
  2. ahahaha...ipah malas mandiii!!!

    aiyakkk~ nak godek amek background ke??? tu blogspot punye je..hehehe

    ReplyDelete
  3. hahaha...pilihan tangan pun,tanganlah..hehe..toce2..

    ReplyDelete
  4. ciss u pilih cikaro cun2..i u x plih..haha

    ReplyDelete
  5. ececceceeceh :p
    jom jadi kawan :p

    ReplyDelete
  6. wah bestnye dowg t'pilih ek? ;p

    ReplyDelete
  7. Ehem... ehem! saje je... aku nak menjenguk kot kot ade ko tulis ape-ape pasal arsenal malam nih kui kui kui

    ReplyDelete
  8. mesti byk lagi kan ur blog pilihan?? untungnya orang yg terpilih!! :)

    ReplyDelete
  9. ahahaha...mana tau akk garang?hmm...tapi blog ubi pun akan jadi blog pilihan akk..terbaik!:)

    ReplyDelete
  10. wahhaha..ada patut pilihan tangan...bukan pilihn hati ke..awek kot semua tu..ehheheh

    ReplyDelete
  11. semua pmpuan?? huh..gelemer sgguh na die ni...

    ReplyDelete
  12. temkiu ubi badok..mai la nk ryo dumoh gak.hehhe

    ReplyDelete
  13. wahh..tahniah yang terpilih tu..hee~

    p/s : semua blog perempuan tu..huhu..

    ReplyDelete
  14. salam mama dtg sini...:)

    http://maszull.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

    ReplyDelete
  15. dah jengah semua blog diatas hehe

    ReplyDelete
  16. blog sy xde pon...sedih la...uhukuhuk

    ReplyDelete
  17. Hj...
    iffah malas pe??? hahaha

    ReplyDelete
  18. thanx... jadi antara pilihan blog ubi... terharu...

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum.
    Tahniah, anda terpilih menjadi blog pilihan saya :)

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia