BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK

73 comments
nak join klik gambar

tengok abang ben buat kuar segmen baru..rerasa nak join je..tapi tak tahu sempat tak nak jejalan ke blogger2 lain yang join sebab hari ni ada outing dengan someone..ehe..someone spesel yang tak seberapa lagi...

korang yang nak join klik header ben ashaari kat atas tu..belog aku tak de yang best pom..tak de lagu jiwang menjiwang... takde header kelip2..ehehe..blog kosong je..aku pom cakap blog aku tak best..korang mesti lebih teruk lagi kan??haha

p/s : iffah mempunyai hati yang berkuntum kuntum
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

73 comments:

  1. aku tetap bace full entry

    someone? jiji keje..ko kua ye..haha

    ps:Kuntuman bunga mewangi kan wakaka

    ReplyDelete
  2. H.J : TAKE care kuar tu..ahaha...

    hati-hati ye..

    ReplyDelete
  3. eh..masuk gak..hehe..mana entry?eh..takde ke..ce tgk balik..kalo takde bgtau ek

    ReplyDelete
  4. eh mestilah best...kalau tak tak kan saye follow awak..hehehehehe

    awak suka masuk blog eka,tinggal komen kan..suka suka..hehehehe


    ehem2,tak nak cium2 lah..hehehehe (merujuk komen terbaru HJ di entry eka)

    ReplyDelete
  5. ubi badok 1! ahaha. best la

    *ore klate ye?heheh

    ReplyDelete
  6. Ooo aku folo blog dak ni sbb dia guna nama ubi. aku pechenta ubi. ubi sgt sedap dan lazat. terutama ubi rebus sungguh sedap di mkn bersama sambal tumis. bes giler kalo ada air kopi skalik ..fuhhh sgt syiokkkkkkkk

    ok dak komen aku???? wakakkakaka larikkkkkkk larikkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  7. harus lah baru belajar. bukan mcm blog org tu. die cakap blog die tak best. blog kite ape lagi. ahaha! :D

    ReplyDelete
  8. singgah sini jugak . hehe thanks ^^

    ReplyDelete
  9. terjah blog best ni...
    saya join jgk

    http://shazwanieybubblebloggie.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  10. rajen ko wat segmen bro ben ea..hehe

    blog ko bes.haaha
    ikhlas tu aku bgtau.

    ReplyDelete
  11. Singgah sini gak :D

    http://belogwanaeiskay.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-belog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  12. blog ni best la. selalu jugak baca entry sini. tp sbg silent reader je. ahaha...

    ReplyDelete
  13. belog UbiBadok BEST !!! santai je cite .. hehe

    ReplyDelete
  14. hye...selamat bersegmen ya..saya pun join jugak..

    http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    blog kamu memang best!!!

    ReplyDelete
  15. toink2 sggh sini . blog dye best ker tak yer . ehee . best larh . kms jer .

    http://nisagadis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  16. psttttttttt...hj try comment jap ada lagi dop kod tu...;d

    ReplyDelete
  17. singgah blog best :)

    http://miszsheyla.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    eheee..cantik siot kau punyer template...pasal cantik terpaksa la MS follow...ahaaaa... t share2 mane nk cari ye...

    ReplyDelete
  18. blog y best2..terjah dr blog abg ben ;D


    p/s : mntak tlg boleh? hoho..http://farhah88.blogspot.com/2011/08/kawan-kawan-bloggernak-mintak-tolong.html

    ReplyDelete
  19. singgah dari segmen yang sama . :)
    join jugak !

    http://cikdayaconan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  20. lagi best.. wohoho.. lagi best wohoho..:P (nyanyi ikut iklan myvi ) singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya yg tak seberapa tuh..:] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

    ReplyDelete
  21. dtg singgah belog best :)
    eh, salah.. belog tak best..eehehehehe... selamat berjalang-jalang ^___________^

    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  22. bulan pose xleh dating2. keh keh keh

    ReplyDelete
  23. singgah dari segmen abang ben..

    well, saya takde baka arab. hoho

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum

    Singgah dari segmen abg ben

    blog ni best sebab owner dia masih lagi teruna dan bergetah. hahahahahahaha..

    :D

    jemput singgah blog saya

    http://www2.adamainaa.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-tanya-blog-saya-best.html

    ReplyDelete
  25. ubi..........

    balas kunjungan..hehe...

    ReplyDelete
  26. join dan follow awak ubi ^_^

    http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  27. first time datang sini tengok kot ada yg best :)

    ReplyDelete
  28. singgah sini smeta hikhik...

    ReplyDelete
  29. memey best laaaaaa...sambil buat kerja sekolah pon dkna skodeng blog ubi badok nie :D

    ReplyDelete
  30. Patot pom xsey dating nga aku pom leni.. Mu ado ore lain dh dih.. Xpo la mey giu gak.. Aku saba je la

    ReplyDelete
  31. Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

    http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  32. wah! berdating eh? hehehe. cx dtg sini tau.. header cx blur? ahahah nakai naaa mulut tu.. btw, blog awk kemas!! suke ~ Ben Ashaari tanya blog saya best tak?

    ReplyDelete
  33. kuar tak ajak..hahaha

    snggah..tgk blog yg best ni!

    jom singgah :)
    BA:Blog saya best tak?

    ReplyDelete
  34. Salam..

    singgah dr segmen bro ben..

    jom jenguk belog sy best ke x??

    klo sudi jom kite folo memfolo..

    http://mrspuex.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  35. fuh sume orang pon dok menanya best tak blog saya? heheh.


    tak tahu best ke tak sebab baru je jumpa blog ni :P tuan dye dah lama dah nampak di mana-mana blog~ eh?

    ReplyDelete
  36. hye..singgah sini..
    dr blog abg ben :)

    ReplyDelete
  37. woot2..datang sini :)
    http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  38. pergi blog A jum pa bro komen...pergi blog B jumpa bro romen opssss silap pulak!slm perkenalan dr geng bloglist bro BA!ok per blog bro ni...yg penting takde WV suka..suka...

    ReplyDelete
  39. singgah sini..best la blog ni ^_^

    jom tengok blog anis best ke x? hehehe

    http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  40. blog ni best!! suke bace entry dye, hihi

    http://dyadiyana.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  41. salam kenalan ... dari belog abg beben ... Qaseh singgah dan follow ...

    ReplyDelete
  42. waaa..sedihh tak sempat nk join...

    ReplyDelete
  43. singgah dri segmen abg ben ..=)

    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  44. Ini ayam serama ok...=)...hit u back..

    ReplyDelete
  45. balas kunjungan...blog ni pon menarik....warna2 yang lembut...

    Entri Menarik Di Sini:
    Menarik!! Gambar Rusuhan Di UK Apabila Diphotoshopkan..

    ReplyDelete
  46. nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

    new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

    ReplyDelete
  47. dtg intai~~dr segmen abg beng beng~ wuuu~nex time will read ur entry!!~~ salam ukhwah ^^

    ReplyDelete
  48. OST SINNGAH SAHUR
    c/o singgah-singgah...
    singgah sahur...

    kalo nak blog ni jadi lagi best..
    letak blog saya dalam bloglist awak

    ben ashaari tanya blog saya best tak

    ReplyDelete
  49. ouhh..thank you singgah blog haa yerk ^^

    ReplyDelete
  50. hello..singgah dri segmen ben ashaari..
    blog awk best..:)

    ReplyDelete
  51. datang singgah dari segmen abg ben..
    salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

    blog best..eppy blogging ya (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  52. singgah balik tempat ubi..

    ReplyDelete
  53. terjah dari segmen yg sama...
    saya suka...suka sangat blog ni..
    best...

    already follow u..

    http://zulfattah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  54. ouu blog ubi nie best
    fara kdg2 dtg
    kdg2 lupe nak dtg
    kdg2 xdtg lgsung
    hehe :D

    ReplyDelete
  55. HJ : ckgu dah buang word verification tu..hehe..btw, folo n thanks folo me!! :)

    ReplyDelete
  56. dtg nk tackle bola....hahaha

    http://sa-xi-di.blogspot.com/2011/08/al-kisah-ben-ashaari-tanya-blog-saya.html

    ReplyDelete
  57. blog ni ada gmbr keroro ditampal..hohoho

    ReplyDelete
  58. datang jenguk belog yg best !! :) heeee~


    http://heartylolipop.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  59. Hyeee...

    Salam perkenalan, ^^

    datang menjengah walopun tertinggal ketapi nak join, huhu..

    ReplyDelete
  60. salam kenal...sy xsempat nak join segmen abg ben..tapi sy tetap nak blogwalking...nice blog n done follow u....n jemput melawat blog sy...http://azlinamuhammad.blogspot.com/2011/

    ReplyDelete
  61. Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
    Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

    jemput datang sini..

    http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  62. waahhh, blog ni best!

    sory terlepas train pulak. huhu

    ReplyDelete
  63. Hai awak!! :)

    Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni..

    http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  64. hai..salam perkenalan..amy datang singgah blog2 yang best.n xlupa folo sekali...blog amy best tak??

    http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia