BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI

29 comments
nak join klik gambor
beboring bulan pose ni best gak menjoinkan diri dengan segmen ni. sesape nak join klik gambar brader ben tu. blog aku tak de pape pom kecuali tulisan warna putih yang berurat urat. belog yang merapu je lebih. sesape nak baca. baca la...sesape tak nak baca..boleh imbas sekali lalu..

aku dapat tahu segmen ni dari dashboard aku..tertengok BA update entry baru then terus bukak..ehehe..

singgah sahur (sedang menyinggah) :

  http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/08/papa-ben-ajak-kenal-blog-ini.html
- blog pinky lagi jiwang..tuan belog ni slalu je update..tak sempat bg pihak pembaca nak baca entry dia

http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
-blog ni ada header yang besar.cuma gambar header dia tak tahu mana satu hidung mana satu mulut..aha

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
- tuan belog ni pelajar sains major dalam marin biologi..nanti besar boleh tumpang menyelam dengan dia..dah 4 bulan dia berbelog.

http://inspirebunny.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
-blog cik bunny simple macam tuan dia je..

http://kasihsuci-whh.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
-selalu je baca kisah dkna ni..dah macam jadi admire dia da..haha

http://mohdnaser.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-ben-ashaari-ajak.html
-blog seorang lelaki yang gentle dan maskulin ni..mungkin lelaki melayu terakhir kot..ehe

http://sayakongsicerita.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
- blogger dengan header gitarnya...bakal jadi nurse ni..mesti caring.aha

http://suarahatisipujaanhati.blogspot.com/2011/08/encik-ben-ajak-kenal-blog-ni.html
-blog dia misteri + jiwang gitu...tra la godek..ehe

http://sitiumairahsaat.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
-tuan belog ni aku rasa minat epal merah je..epal hijau katanya masam..

http://dilamin.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
-belog cikgu fad ni..sesape nak ilmu lebih..boleh je lepak kat blog dia ni..

http://sayurlemak.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
-blog ni nama je sayur lemak..jangan ingat terjah blog ni dapat sayur lemak free..ehehe..blog serba serbi ni..

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
-belog ni korang boleh merepek sambil makan kerepek..takpe..tuan belog belanja..aha

http://suhailisarif.com/2011/08/en-ben-ashaari-ajak-kenal-blog-suhaili-sarif/
-belog ungu + pepel ala ala pink sikit..tertarik gak tengok header belog dia.aha

http://freedomismine-kimiez.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
-belog ni simpel je..menawan je sesumpah kaler hija kat header tu..haha

http://umikasum.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
-pemilik belog ni pakai cermin mata..lelaki dilarang tengok lama2 header blog ni

http://kulitkalercoklat.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
-belogger ni dapat jadi invisible..tak caya cer terjah dia..anugerah tuhan kat dia untuk jadi invisible..

http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
-satu lagi blog kaler pink..lelaki tak leh nk singgah lelama kat blog ni sbb tuan dia dah bertunang

http://beehac.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
-belog hitam ala ala pink gitu..banyak tutorial..dudel dia pom kiup gitu...

http://genkcorner.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
-belog dibina secara perkongsian bersama..bukak je terus ada lagu..kesian bb aku..makan limit dia.

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
-belogger negeri kek lapis..sesape nak makan kek free berbaik la nga dia..dia pom dah final year dah tahun ni..

http://lurvelysweety.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
-header tinkerbell dia betul2 seksi..nasib baik kartun.

http://www.alepridz.com/2011/08/segmen-kenali-blog-aku.html
-belog ni header dia nampak macam misteri je..kreatif pom ada..ehe

http://zonesaye.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
-header blog ni macam tulisan arab bila tengok sepintas lalu..

http://budakkelosa.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
-cikgu ipah dipuji dalam entry dia..nice blog.header pom masyuk

http://detikindahku.blogspot.com/2011/08/kenali-blog-ku-segmen-by-ben-ashaari.html
-satu lagi blog yang ada lagu berbunyi sendiri..kesian kat BB aku yang semput ni..kalo blh buangla word verification tu.

http://prisonerone.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
-buat blog kerana lecturer. tapi hati hati sikit..garang tuan belog bgtau dia ada kemungkinan untuk jadi garang.the hulk kah??kalo blh nak tuan blog buang word verification kat bahagian komen tu

http://bbyuya.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
-blog ni aku tertarik dengan header dia je..ada muka tuan belog kat header dia..

http://ceriteragadis87.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
-belog simpel seperti tuan umpama belog.background putih je

http://kisahniniedora.blogspot.com/
-sorang blogger yang rendah diri..dia ni pelik sikit..bercakap dengan mata..hati2 ek..

 http://cikpenyek.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html 
blog ni masih telah lahir pada jun 2011..masih baru lagi.header bersinar2..tak tahu masalah BB aku ke mmg gambar dia yang besar sangat nak loading..ehe

http://kierasakura.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html
- belog ni tuan dia memang jiwang giler..serius,rugi kalo korang tak masuk baca..sedap je tengok orang berjiwang2 ni..haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

29 comments:

  1. erk sempatkan la ustaz

    oh kat bawah blg tu ade senarai entry terbaru
    g tgk situ deh

    http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/08/papa-ben-ajak-kenal-blog-ini.html

    da komen=P

    ReplyDelete
  2. woot2..datang sini :)
    http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

    ReplyDelete
  3. haa.. ni dia bakal nurse datang membalas kunjungan. haha.. slm kenal :)

    ReplyDelete
  4. mak !!! banyak nyeeeeeeeeeeee...

    ReplyDelete
  5. haloo... linda dtg singgah sini dr segmen abg ben... :)

    http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

    ReplyDelete
  6. amy singgah sini jugka..xleh singgah lama2 ek? hehehe..boleh jer la...

    ReplyDelete
  7. ubi badok ye??

    http://bbyuya.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

    ReplyDelete
  8. hehe..thanks revew sy nyer blog..actually tak reti nk bung word verification too..tak xpert lagi also nk wat pop up comment window mcm awk ni..huhu pasl lagu nnt saya betulkan..haha :p

    ReplyDelete
  9. singgah sini..
    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

    ReplyDelete
  10. berjaya singgah kat cni...ade jugak komen blog ni kat

    http://budakkelosa.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

    ReplyDelete
  11. salam ramadhan
    jemput yaa tuan rumah :)

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

    ReplyDelete
  12. salam ramadhan
    jemput yaa tuan rumah :)
    ninie follow sini ye

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

    ReplyDelete
  13. hey :)

    jemput tengok review blog anda.

    http://cikpenyek.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

    ReplyDelete
  14. Nati ambo gi skodeng selow2..hehe

    ReplyDelete
  15. waaaaaaaauuuuuuuuuuu...banyak nye ^^

    ReplyDelete
  16. singgah kembali..blog serba serbi yek?..

    ReplyDelete
  17. tinkerbell terbang2 sini.

    yana dah komen bl0g neh. jom tengok! ^^,

    ReplyDelete
  18. terjah sini jugak.. haha


    http://zulfattah.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. hai!!!dah list kan belog awak..minta add facebook cikgu Fad di dilamin03@yahoo.com dan hantar alamat sbb cikgu nak pos kad raya.sebagai tanda penghargaan kita tukar2 url blog..thanks..:)

    ReplyDelete
  20. wah ! boleh kritik blog maya tak ? maya telepas segmen nii...

    ReplyDelete
  21. Salam. Hello there. Lina datang ni. Nak tengok apa komen Lina kat blog awak?

    SEE MY COMMENT ABOUT YOUR BLOG

    ReplyDelete
  22. wahhh. ramainya dah terjah. ehehhee.

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia