SEGMEN KENALI BLOGGER SPORTING

19 comments

Aku rasa macam nak join segmen ni plak.. KOt-kot aku ni spotim betul ke..hehe sape nak join korang klik sini..terus je dia bawak ke entry asal

kat sini dia kenalkan diri..malu plak aku.. :

Jantina : Lelaki Maskulin

Umur : 20-an ( bergetah lagi )

Status : Bujang ( lagi )

Tempat Tinggal : Kelantan Darul Naim

Dah cukup dah tu...hehe
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

19 comments:

  1. makanan kegemaran: Budu.. kehkeh

    ReplyDelete
  2. hihihi.. cam nak join jugak je. :P

    ReplyDelete
  3. haha.kawan baik : nesloo a.k.a jiji .hahaha

    ReplyDelete
  4. lelaki maskulin nah piwittt

    ReplyDelete
  5. aku pun nk join..tapi busy sikit..dah 3 mggu tk update, ni busy update..:)

    ReplyDelete
  6. muda lg nie..hehe.

    jom singgah belog sy ^_^

    ReplyDelete
  7. 20-29 tu kira 20-an lagi... yg mane satu ni... haha~

    ReplyDelete
  8. oHoo... jupo gu klate weh! haha :D

    ReplyDelete
  9. haha.. bgetah lgi tu.. main tipu 20 an ye..

    ReplyDelete
  10. Maskulin tu..
    perakulin xde ke?haha
    20? 1991 ke? sama la..hua3x
    boleh ngorat? haha * miang sikit*

    ReplyDelete
  11. hoho .. ayat bergetah xleh blah ..
    ehh , sini pon bujang lagi ? haha

    ore kelate upenye HJ nih ^^

    ReplyDelete
  12. 2o an ti berapa agak2?aha

    ReplyDelete
  13. hahaa . takleh tahan yang bergetoh lagi tu . hahaaa . hoh ? sebaya lah ni :)
    terima kasih joinnnnn ..

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia