Pertanyaan

5 comments
Salam semua. Mesti korang pelik kan kenapa aku dah tak update dekat dengan seminggu. Aku mintak maaf banyak pasal hal tu. Tapi, posting aku kali ni bukan nak kasi update je. Cuma ada sedikit pertanyaan je. Hehe..

Pertanyaan:

Aku di sini nak tanya la ada tak sape² yang dok tengah baca blog aku ni still nak suh aku update blog ni. Aku cuma nak kepastian je. Aku malas gak nak update kalo korang semua macam tak nak baca je entry aku...keeke..

So, kalo ada di antara korang² semua yang masih lagi mahu blog ni up to date...aku mintak la jasa baik korang supaya bagitahu aku sepatah 2 kata. Kekeke..Jadi, untuk korang yang nak suh aku update...Korang boleh je komen posting..tak pom..korang luah je kat shputbox kat tepi tu. Sekali lagi aku bagitahu yang aku ok je kalo nak update...tapi, kalo korang semua tak nak baca pom...rugi masa jugak aku update blog. Biar aku je yang tahu sorang² pasal Arsenal ni...Hehe

Jadi, kepada korang semua tu, selamat mencuba ye.

P/S : kalo blog ni tak de permintaan utk update pasal Arsenal. Blog ni aku nak buat blog cam hal manfaat sket. Takpom ada la entri ape² pom..tazkirah ke..celoteh ke...hehehe...Adios...
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

5 comments:

  1. mesti la nk bace...aku ari2 aku bukak blog ni..

    ReplyDelete
  2. perrrhhgg..jgan la mcm tue..aku tiap2 tgk blog hg..aku harap hg msih menulis utk arsenal Fc smua..aku harap sngat..aku faham..tak smua yg kiter buat akan mgmbirakan tapi masih ader yg ingin membaca..terus kan usaha anda wokeyyyy

    ReplyDelete
  3. hahhaa...terima kasih la ats suport korang tu...kekeke

    ReplyDelete
  4. teruskan menulis.. kalu nak lagi power, wat page fb utk blog ni plus twitter..

    ReplyDelete
  5. wat page fb..??ada org nk follow ke?kekeke

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia