Sedikit BeritA..

Leave a Comment
Assalamulaikum ye...kelmarin aku tak update,,Sory la bro..haha..ade keje sikit, jadi, hari ni mungkin ada banyak sikit berita sal Arsenal yg aku nk kongsi hari ni.

1. Ok berita no.1. Sal ni korang msti dah tahu dah. Pasal Diaby dan Bendtner. Diorang ni mungkin akan bermain untuk perlawanan hari ahad ni. Perlawanan menentang Chelsea di stamford Bridge. Untuk game yg lepas, game yg kita kalah time lwan Chelsea, adalah game yg tak de Diaby dan Bendtner. Jadi, kita semua mesti berharap sangat dengan 2 orang ni, satu hitam dan satu putih untuk memberi kelainan sikit kat team kita ni dan menang yg terbaik dengan Chelsea. Diaby yg injurt selama 2 minggu adalah time game lwan Bolton dan Bendtner injurt yg panjang pula untuk game ketika lawan Man U. Katanya Bendtner, kecederaan yg panjang ni macam neraka sebab untuk memotivasi diri dia ni balik sangat susah. HAha..korang mesti tak caye kan. Takpe, aku bg kot org puith punya..haha..

"When people have been out with long-term injuries they say it was Hell. I can understand that now," said Bendtner.

2. Berita ni berita sal pemain pendek kita ni. sape lg kalo bukan Arshavin. Arshavin mendedahkan yg dia sekang ni banyak kesakitan yg dialaminya. Tiap kali dia sepak bola, ade je bahagian yg dia rasa sakit. Tapi, tapi, tapi....dia cakap, selagi dia boleh bertahan, selagi tu dia akan bermain. Haha..peting gak Arshavin ni walaupun orang dok sibuk kata dia ni selfish time game lwan Man U dan kalah 1-3. Haha. Dia pom ada cakap yg ref ni jarang sangat tiup wisel sbb nk bg game tu bermain dalam tempo yg laju. Dengar ye ref, kalo Arshavin jatuh tu, ko tiup la wisel cepat-cepat. Haha..

he referees here do not whistle when someone just pushes you a little bit – it’s seen as nothing, you must play on.

Of course that makes the game quicker, but for me it’s not always great

With my knock at the moment I’m trying my best and after each kick I am feeling pain, but I still train every day. I’ve had a few other injuries.

Basically it is simple. If I can play, I will.

3. Khabar berita ni adalah dari spain. Kata kawan aku yg study kat sane, dia cakap yg Barcelona skang ni pom nampak berminat dengan pemain hitam Arsenal, Emmanuel Eboue. Diorang tahu yg kontrak Eboue akan tamat Mei ini dan bersedia untuk menawarkan kontrak. Diaorang jugak tahu yg Eboue ni boleh bermain di posisi wing back dan juga centre back. Jadi, Guardiola suh la spy dia usha Eboue. Selain tu, barang yg dah pasti da, yg Barca akan membida Fabregas dengan 40 juta pound bg musim panas ni. Fabregas, aku harap ko jangan pergi ye.

KLIK SINI KALO KORANG TAK CAYE


























4. Cite sal pemain muda kita baru lak, nama dia ni ala2 pemain wing Spain. Haha, Welligton Silva ye. Pemain muda kita ni nampaknya telah menjaringkan gol untuk perlawanan frenly nga Dagenham and Redbridge. Kelab pe pom aku tak tahu. Yg pasti kat London la dan yg penting gak.,kita menang la dengan 3-1. Silva ni score goal dan jugak asist untuk Frimpong. Satu peningkatan untuk budak Brazil ni. Tak pe lah muka tak hensem pom. Kata Din Beramboi, jangan tgk rupa, tgk bakat yg dia ada tu. HAha..


Pengalaman ialah gelaran yang diberikan oleh setiap orang terhadap kesilapan mereka.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia