PREVIEW...ARSENAL V BOLTON..

Leave a Comment
Assalamualaikum...selamat pagi Malaysia. HArap penyokong2 kita sentiasa segar sentiasa. Haha..

pertama-tamanya aku nk mintak maaf la sbb ada editor ubibadok yg tulis prkataan tu dgn trlalu singkat. Aku tgk gundala pun komen kat shoutbox dan nmpak cm tak puas hati je..hehe.. Takpe..pihak ubibadok akan cuba perbetulkan..Terima kasih ye Gumdala. Komen anda amat kami berikan perhatian..Haha..♥

Sekarang ni kita teruskan saje ke tjuk kita. Preview match dengan Bolton untuk mlm ni. Kalo kat sini mungkin dh mlm kot. Kalo kat Malaysia tak tahu la. W'pon kita berlainan negara , kita tetap pnyokong Arsenal kan..?? Haha..

Bolton sekarang ni adalah team yg duk di kedudukan tercorot kat ranking BPL ni. Korang blh check la kat mna2 paper, yg skang ni Bolton brada di kedudukan no.19.No 2 last. W'pun team Bolton ni nampak lembik je, kita tak leh nk memandang rendah kat team ni memandngkan team diorang skang ni ada manger baru. Mnager dia skang ni ialah Owen Coyle. Ingat ye, bkn C.Cole. Bnyi je same kat belakang tu.COOL...haha

W'pun telah dibuang dr Burnley, msti si Coyle ni nk m'bktikan kat burnley yg dia ni still hebat. Tol tak.? Kalo lah stinggi tu smngat Coyle, semangat Wenger kita apa lg. Msti lebih tinggi dr Crouch kan.?Haha..Crouch bkn tggi pom.

BErita terbaru psl kecederaan pemain Arsenal. Denilson, Ramsey, Wilshere dan Bendtner msing2 dijangkakan akn out utk perlawanan mlm ini. Apatah lg RVP. Denilson dilaporkan telah mnjlni scan kemarin dan kmgkinan dia tdk akn bermain utuk perlwnwn mlm ini. Tapi, prlawanan hr Rabu kmungknan ad peluang.

"Denilson will have a test on Saturday and he is likely to be out. Ramsey had a muscular problem today and it is likely to be out too. The injury is high up on his thigh but I think it is short-term."-petikan akhbar.

Nampak gayanya, pemain midfield kita yg rmai cedera. Tapi, kita jgm bimbang, yg pasti, kapten kita akn bermain pd mlm ini. Cheer sikit..hahaha.. Tapi, korang msti bimbang gak kan, sbb Song kita tak de mlm ni..game sblom ni kita tlh tgk yg Song tak de, mmg hancur lah kat bhgian tgh padang tu. Tapi, mlm tu, game tak de fabregas..mlm ni kita tgk game yg ada Fabregas, tp tak de Song. Lps tu, kita buat analisis. Tol tak..??haha..

Skang ni nk letak skuad kemungkinan yg akn bermain mlm ni. Aku rase nk tuka keeper je mlm ni. Nk bg peluang Fabiasnki utk bermain.Nmpk almunia skang ni krg kosisten la Mgkin ada yg kontra klo aku sn editor ubibadok suke2 je nk atur skuad..tp, ni pndpt ubibadok je..jgn ambik sirius..ok..??haha..

Fabianski

Sagna – Vermaelen – Gallas – Traore

Diaby

Rosicky – Fabregas – Nasri

Eduardo – Arshavin




Diaby yg akn mggntikan tmpat Song. Blh kan..??KAlo ad cdangan len, korang sound je kt shoutbox kt tpi tu.. kita sma2 diskus..ktaorang ok je. Yg pastinya Arshavin dan Dudu akn mngisi posisi penyerang. Skang ni, kita sdia mklum yg kita kkrungan pemain di posisi pnyerang yg mna RVP dan Bendtner injurt. Kta scara tdk lgsungnye kna bg skongan lah kat 2 org wira kita ni w'pun game sblom ni diorg tak bgitu memuaskan..huhu..

Pasal Bolton pula, key player diorg adlh kevin davies dan Mark davies yg mnjdi truhan Coyle utk menang mlm ni. Diorg ingat senang ke nk menang nga Arsenal ni.Haha..Bolton seblum ni blom pnah kalah dlm 4 p'lwanan yg last, w'bgmnapun,Joey O'Brien dan Sean Davis memasuki snarai cedera diorg. Kita tetap menang lah...Nk rmpas kdudkan Man U yg menang dgn selesa smlm.

Jadi, setakat itu dahulu dr kami, apa yg baik itu drp Allah S.w.t dn ap yg buruk itu drpada kelemhan kami sdiri. Apa2 yg buruk itu, kita sama2 baiki supaya kita semua ini sentiasa menuju ke arah kebaikan. Sekian. Wassalam...au revoir..©
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia