sesi pagi dan petang

44 comments
hari ni adalah hari sabtu.. tak ramai sangat yang online melainkan ibu2 muda yang sibuk menguruskan rumah dan tangganya...tambah2 ada anak anak tangga plak..yang masih bergelar student plak..ramai je yang pulang ke kampus hari ni..tol ke..?

aku..??kalo ikut perkiraan..hari ni dah start dah kelas aku...maklum la..saudi hari cuti minggunya adalah hari Khamis dan Jumaat..jadi, Sabtu hingga Rabu adalah hari yang perlu belajar dan menghadiri kuliah..tapi..ini adalah hari pertama..aku tahu..tak de student yang rajin pegi kelas pom..

tambah tambah masih ramai lagi pelajar serata dunia yang belom sampai di universiti. tapi..hari ni dah nampak makin ramai dah yang datang.. tengok-tengok jadual kuliah aku..pergh..dasat + mungkin penat sebab pagi dan petang..biasanya sebelom ni aku kena sesi pagi untuk satu sem dan sesi petang untuk satu sem..

tapi..tak pe la...try harungi je la..cabaran belajar..aku anggap ni sesi ketiga..sesi pagi dan petang..tak de masa aku nak tido wei...haha..aku minta sesangat ada student malaysia yang dok sekelas dengan aku nanti..susah woo tak de teman senegara...ehe..(sape paham bahasa arab tengok la jadual aku kat bawah tu..)

jadual sem aku..dalam bahasa arab.nak tengok jelas klik la..haha


ps : menghitung hitung hari apa nak p kelas..ehe
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

44 comments:

  1. hi3, selamat menjalan kan tanggungjawab..

    ReplyDelete
  2. Den x phm bha arab tu tp den tpak pakai google kasi translate hihi

    Ko jang, blaja elok2 kat sana hihi

    Nak tunggu? Bjanggut dowh. Jgn2 time tu ko dah abis study, aku lak dah kawen, pastu anak aku main ps3 tu hahaha

    ReplyDelete
  3. selamat setadi.. setadi molek deh.. hehe

    ReplyDelete
  4. perghhhh arab tu boh!
    4 tahun dah tinggal bahasa arab hmmmm..xpehey2 doh laa kito :(

    pepe pon slmt study laa adik dio tuu hak9!

    ReplyDelete
  5. pk tido je...blaja dulu la...haha

    ReplyDelete
  6. paham skit2 ja arab...
    tido belah malam suda~~~

    ReplyDelete
  7. Selamat mjalankan studi ok!..jgn nakal2...

    ReplyDelete
  8. masa belajar nila susah sikit...nanti dah kerja takdela susah lagi. tapi susah kerja lain dari susah belajar.

    ReplyDelete
  9. alia ponggg minat arab .. tapi tak continue study or belajr more pasal arab .. awak awak awak .. boleh ajar kan.. huhu :)

    ReplyDelete
  10. boleh la paham sikit2..perhhh..syariah tuh..mustolah tu yg x tahan..hebat2..da lame x bukak buku feqah..H.J universiti madinah ke? ade kawan kat sane..hu3..
    pelajar tahun 2 kan?<--betul x??ehehe

    ReplyDelete
  11. selamat berkuliah mel..kessok ati aku klik madinah x oyak sepatoh

    ReplyDelete
  12. goodluck bos.
    demo g mano sebelum ni?
    kawe baru online jgak ni.

    tak pehe kawe.
    tapi tengok ko space tu.
    ada jgak rehat in between tu kae?
    gapo gapo pon.
    goodluck!

    ReplyDelete
  13. alark .. tak buleh ajr ke ? ni yg nak nangis guling guling nih..

    ReplyDelete
  14. belajar rerajin yea...bagi kelaurga happy...mak abah..

    ReplyDelete
  15. ehehehe...macam kenal je..dy muslimat ..nurul uyun..kenal ke?

    ReplyDelete
  16. salam H.J.....wah dah dpt jadual n dah nak mula belajar semula yer...

    belajar rajin2 yer semoga pulang nanti menjadi seorang anak yg membanggakn kedua orang tuanya...:)

    ReplyDelete
  17. eh..silap2..tu kat jordan..ehehe..asif kasiran ya akh..muhd farid bin jauhari..ade tak??umo 20...org perak..

    ReplyDelete
  18. tak la trlalu padat..ok la tu..hehe

    ReplyDelete
  19. kita rasakan kalau kita klik jadual tu still tak paham,hahaha!

    ReplyDelete
  20. cop! one more,haha...ubibadok soooo,haha

    ReplyDelete
  21. kenal??..kami x la rapat sgt..satu batch dan 1 sekolah..dy lagi hebat..mcm mne dy kat sane ye?

    ReplyDelete
  22. acikpun reti cakap arab -
    ana ahubbik! hahahaaaa

    ReplyDelete
  23. xnk click jadual tuh sbb x fhm hahahaha

    ReplyDelete
  24. cuti khamis jumaat
    cm pelik je
    mesti memula susah nak adpt kan

    ReplyDelete
  25. gud luck kat sane..

    psssttt..bio la xsedap pon..kalau dibuat dengan ikhlas..and penuh kasih syg mesti sedap kan..buktinye abg sy cakap sedap even sememeh..bia tak sedap janji ade usaha nak buat..lagi xguna kalau tak reti langsung and xda usha tau cakap je..sekian ceramah dr saya..

    ReplyDelete
  26. hahaha...padan muke..werkkksss..:p

    ReplyDelete
  27. belajar bahasa arab...tapi xdan khatam. kesimpulannya tak paham!

    ReplyDelete
  28. ibu muda urus rumah tangga . haram pelik yang berlambak menyemak kat rumah gua ni ghape ? GRRRRRRR memekak pulak tu tak dengar chris brown gua menyanyi ishh waderfark

    ReplyDelete
  29. cikgu bahas arab meninggal awal..heheee...

    anak dara macam dkna kemas rumah, ibu muda jaga anak, bapak pulak men ps3...anak teruna keluar dating...sebab tu ramai tak up date blog.. :)

    ReplyDelete
  30. good luck~

    dh 6 thn x buka kamus bahasa arab... byk dh pkataan x fhm.. bljr molek~ suka tgk org len bljr dlm bhs arab... tingt zmn skolah dlu...

    ReplyDelete
  31. untung belajar bhsa arab lg.


    terasa berdose sbb dah lupe semua tu.
    belajar waktu sekolah agame
    haihhh.


    semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  32. selamat kembali ke kuliah bro..(^^,)

    ReplyDelete
  33. ahlan wahsahlan ..hehee...

    'bi; taufiq, wan najah',

    semoga berjaya jika tidak silap kan

    ReplyDelete
  34. pehhhhhhhhh
    dah lame x ckp arab
    sedihhhh =(
    selamat kembaliii!

    ReplyDelete
  35. siap boleh pilih2 lagi tu bile nak pegi kelas. huhu

    ReplyDelete
  36. dah ada kat situ, rajin2kanlah turun kelas. :P

    ReplyDelete
  37. mula nya kelas kitorang start 18, sekali extend lagi sampai oktober. aku sure ramai yang extend lagi tiket~



    sabar je la.

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia