perbaharui penangguhan PLKN

32 comments
esok sehari lagi aku terminate broadband maxis ni..cukup la 2 bulan lebih aku guna..tu pom dalam sebulan bayar dalam 25 hinggit je..kita jumpa di saudi arabia nanti..line je 3G kat umah aku..tapi..nak bukak satu2 blog..dalam setengah jam jugak dok loading..

esok lusa..tapi satu barang tak packing lagi..sibuk nak buat pembaharuan penangguhan PLKN..aku pom tak paham..pasai apa datang lagi borang PLKN aku..aku tangguh itu hari banyak taun jugak..last2, aku belom sampai kat mesia utk bercuti dah sampai borang yang suh aku membaharui jika nak tangguh lagi..haish.

terpaksa la aku tangguh sebab masih belajar kan..?disebabkan sampai surat ni..last2 minit untuk menghabiskan masa kat umah hilang begitu je..so..kepada korang yang nak tangguh PLKN, pastikan korang tangguh sampai pihak plkn tak nak lagi hantar surat kat korang..satu lg jangan buat kerja last2 minit..aha

bila tak sampai surat senang la kan? tak perlu nak isi borang..tak perlu nak sediakan dokumen ataupun bukti untuk tangguh..kalo pompuan tak perlu paksa diri untuk mengandung semata mata nak tangguh plkn..kalo mengandung jalan halal tak pe la... hehe

ps : dokumen penangguhan aku bantai je..dia tak terima nak buat macam mana..ehe
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

32 comments:

  1. kalau penangguhan tak diterima jugak mcm mana? nak cancel pi mesir ke?..haha

    ReplyDelete
  2. ko kene PLKN eh.. nanti PLKN ngan adek2.. ok gak tu.. snang nak cari calon muda.. hahaha.. bila balik weh?

    ReplyDelete
  3. ish2..hantar jerlah borng tu..balik arab hati2..ehehe.....all the best..baik kita xdapat plkn..syukur alhamdulilah..

    ReplyDelete
  4. nseb bek dpt plkn awal2 gi b4 result kluar.. cian tgk kwan2 len trpaksa tangguh2 n ada gak yg stop continue study jap sbb mlas nk tangguh2..
    btw, plkn best wo xD

    ReplyDelete
  5. klu ko dh umo 29 taun diorg suh pegi PLKN lg cm ner? hihihi

    ReplyDelete
  6. nasib baek aku tak terlibat dgn PLKN neh

    ReplyDelete
  7. hanya orang yang bertuah jer dapat tawaran plkn....

    selamat hari raya hj :D

    ReplyDelete
  8. tak pernah terima surat cinta dr plkn..^^

    ReplyDelete
  9. haha.doa lebih sikit ms submit borang kali nei.hee

    ReplyDelete
  10. paksa mengandung..wakakak~ ape la nkooo ni hj oiii!

    eh, hj..akak nanti cam tak sempat nak jumpa nkoo..huhuhu...

    ReplyDelete
  11. waahhahaaha..kau kene p lkn.nsb kau sdg bljar,kalau tak itam lengut mcm bontot kuali.kiki

    ReplyDelete
  12. da2..blek maddina laa dak kecik :P
    hak9!~
    thanks sudi raya umah nuru ary tu ye?

    ReplyDelete
  13. salam H.J....alamak H.J dah nak balik arab la....

    apa2 pun mama ucapkan selamat belajar balik pada H.J yer...

    dah sampai sana ingatlah mama n geng2 blogging kat sini yer...:)

    ReplyDelete
  14. hahha..nasib baik aku zaman aku tak de lagi PLKN. fuh..selamaaaatttt..

    belajar lek lok. rajin2. jangan lupa update entry.

    ReplyDelete
  15. all the best yee.. esok saya lak nak terminate berukben Celcom saya.. huhu

    ReplyDelete
  16. Ermm..Zaman akak dulu xder plkn2 ni..hehehe..

    ReplyDelete
  17. huhu kuat bebel lah ko.
    aku nak plkn tapi tak dapat.
    =p

    ReplyDelete
  18. plkn? wahhh interesting hee... tetibe tingat cite ops pocot.

    ReplyDelete
  19. haha..bell pun sama..tangguh PLKN.tak taw pe cter skrg.hehe..shhhhhh~

    ReplyDelete
  20. hehe..HJ ni adik ke abg ekkk..siap tangguh2 PLKN lagi..

    ReplyDelete
  21. haha. kawan saya ade yg nak berhenti blaja sbb da mls. sekali bila plkn panggil balik, terus nak sambung balik. huhu. pstu da sibuk nak kawen bagai sebab taknak g plkn. tula, dulu sengaja cari alasan taknak pegi,kan da kena. tp yg sengaja tulah padan muka. kalau yg ade sebab, agak kesian la.

    ReplyDelete
  22. haha..sbnarnya diorang dah siapkan list sape2 yg tgh blajr n x msuk bljar lg..jd bila free diorang akan pnggil kita

    ReplyDelete
  23. tngguh? huisyh.. best tu g plkn.. dh settle dh.. mse tu dpt pegi 2 bulan je sbb smbg blaja.. huhu

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia