packing

35 comments
tak sampai seminggu lagi kan??mesti ada antara korang yang tengah packing and packing. pada yang first time nak masuk u..mesti dalam kepala tengah serabut nak bawak apa..biasala..orang baru..pengalaman baru..

tapi..aku time masa2 packing nak masuk u ari tu..tak menggelabah je..buat cool..yang penting mental kena kuat..so, ari selasa ni aku dah nak p KL..ari rabu flight ke Saudi..tapi sampai skang beg pom tak sentuh lagi.ingat!!yang penting adalah mental kena cool..rilek je..haha..

bagi laki senang je nak packing..first..underwear..yang ni korang letak paling awal dalam beg..yang ni amat penting bagi aku..lepas tu deodorant..lepas tu yang last sekali adalah baju and seluar..kalo pasal dokumen and kertas2 tu..korang kena letak dalam satu fail khusus..main sumbat je semua kertas dalam satu fail..

tapi..bagi aku..nak pegi tu kena check passport bawak ke tidak..kalo tak sia2 je aku bawak beg kargo besar besar..no etiket plak kena pastikan ingat dalam kepala...haha

ps : charger jangan lupa bawa
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

35 comments:

  1. hehee... relax je.. hayati cuti ni..

    ReplyDelete
  2. Hahaha pack awl2 kang tbw pe yg xperlu pastu ttinggal pe yg perlu hihi

    Passport yg ptg xkan xpired kurang dr 6bln tarikh xpired else xdpt fly =P

    ReplyDelete
  3. aku tak payah nak packing jadah hape pon . keje skolah pon maleh nak buat haktuihhh

    ReplyDelete
  4. akak pon tak packing apa lagi...hahahah

    ReplyDelete
  5. lelaki sng..xbanyak barang.kalu pmpuan ada la 3 4 bag kalu nk gi ovrsea..leceh tol.huhu

    ReplyDelete
  6. wah... cam da leh wat checklist pulak... sy pun x packing pape lagi... :)

    ReplyDelete
  7. wah... cam da leh wat checklist pulak... sy pun x packing pape lagi... :)

    ReplyDelete
  8. opssss....packing ek...nak packing la..ahhahaha

    ReplyDelete
  9. time packing brg ni la yg agak pening..

    Byk pack kuih raya??

    ReplyDelete
  10. nak packing ape, sy tak balik kampung haha.. :) jangan lupa passport ok..

    ReplyDelete
  11. baru habis packing.. penat2.. haha..

    ReplyDelete
  12. haa...packing..jgn tak packing..haha~

    ReplyDelete
  13. woaha..study kt oversea tuh..

    dashboard yg bru ni xbest la..mcm serabut sikit

    ReplyDelete
  14. dop dang doh nk jupo dio :(
    jago diri laa neh...

    ReplyDelete
  15. wahhhh~ selamat kembali ke sana..jgn packing last minit..pah ado wak tnggl plop pahni

    ReplyDelete
  16. yeah!!! saya pon tengah packing...takot kena tahan imgeresn je bawk barang tah pape =,="

    ReplyDelete
  17. nsb bek u ak 15 min je dr umah hahahaha..
    kalo ttgal brg,kal je ayah.. sng..

    ReplyDelete
  18. charger tu penting.

    p/s: packing last minute mmg best. pastu mula la trtinggal itu la, ini la :p

    ReplyDelete
  19. packing..kita lamabt g nak packing..hehe

    ReplyDelete
  20. selamat belajar kembali yaa.. all the best... take care

    ReplyDelete
  21. peghh giler rilexx~

    kalau pempuan kene packing shawl lagi. tudung lain lain kaler. yg ade awning smpan dlm beg khas.. erm lappy pulak.. erm buah tgn dari rumah lagi.. nhhohoooh

    ReplyDelete
  22. henset jangan lupa bawak
    x guna bawal charge tanpa henset :P

    ReplyDelete
  23. dh nk g Saudi dah.. packing siap2.. jauh tu klu nk patah balek

    ReplyDelete
  24. haha. jangan terlebih tenang sampai tertinggal semua. ;p

    ReplyDelete
  25. haha. jangan terlebih tenang sampai tertinggal semua. ;p

    ReplyDelete
  26. ouhhh lega otak aku.. tak payah pikir pasal packing2 da pasnie.. keh keh keh

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia