entry tanpa tajuk #3

37 comments
entry ini adalah entry merapu yang mana tidak ada kaitan antara yang hidup dan yang mati..entry yang kosong dan mungkin juga entry tanpa tajuk sebab aku belom letak title time taip entry ni..

makin hari makin malas kan..?kalo dok depan lappy plak..memang makin malas la..nak gerak punggung dari kerusi pom susah..macam melekat da..tu pom kalo internet ok..kalo internet tak k.o, confirm aku blah p cari member main game Dota..haha

tambah tambah bila aku beli keyboard wayarless..lagi la senang..boleh bawak naik atas tilam lagi..sambil baring - baring pom boleh lagi kan reply komen awek kat fb..haha..maklum la..keyboard jenama logitech, siap free dgn mouse wireless.makin cepat and smooth je taip..tu pom kalo awek reply komen la..kalo tak...hurm..sampai hati dia tak reply

tengok..entry merapu je kan...ni kira ayat last dah ni..tak tahu nak taip apa da..kat bawah ni aku tunjuk meja dalam bilik aku..haha

bersepah ke meja aku..?
haruslah highlightkan logitech tu kan..nama cikai kita kasi eksyen lebih lebih..
ps : sori yang menyampah dengan entry ni...
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

37 comments:

  1. entry ni cume nk bgtau die ade keyboard wayarless je kot haha

    ReplyDelete
  2. errrkkkk
    ni mang sugguh tersengguk depan lappy smbil kumpui habuk
    kiki

    ReplyDelete
  3. woooo..berapa puluh ko beli keyboard tu? cam cun gak..letak laptop atas meja..duk baring2 atas katil balas komen ..xyah dk alih2 keyboard.awesome tuhh..hek3 =D

    ReplyDelete
  4. pehhh.. bersepahnye meja kau.. kemas kn sikit.. xpun mai aku kemaskn.. hahahha..


    okbai! ^^

    ReplyDelete
  5. kalau dah malas...memang pemalas sampai bila bila...hahahaaaaaaa...

    pssssttt..tua pon tetap muda comey lotey...:P

    ReplyDelete
  6. berdebu..better lap2 ngan kain basah skit2....tu..tu...byk nyer buku tafsir

    ReplyDelete
  7. kitab2 tu lagi cun kalau disusun menegak..

    ReplyDelete
  8. segan plak nk tekan keyboard tu hihihihhihi~

    ReplyDelete
  9. salam H.J....biasa la tu bilik org bujangkn...hehehehehe....:)

    ReplyDelete
  10. pergh!berdebu ler...bape lame ta kms meja tuh???

    ReplyDelete
  11. tue bukan debu lah.. tp bedak kut.. :P

    ReplyDelete
  12. jap jap, confuse.... habuk ko kelemumur tuh??????

    p/s: berani ado jual di kedai besi jah..

    ReplyDelete
  13. sila lap habuk di keyboard anda. haha

    ReplyDelete
  14. mne leh malas cm nie nti sia2 bce post sye nk jd pelajar cmerlang hehe ;P

    ReplyDelete
  15. MasyaAllah..ya hajj..kutubun kathiir fi roffin..hehe

    ReplyDelete
  16. haik.. logitech kot. kira power ape. tpi awatnya dh bhbuk nih..

    ReplyDelete
  17. aku pun guna keyboard Logitech.. haha..

    ReplyDelete
  18. haik.. logitech kot. kira power ape. tpi awatnya dh bhbuk nih..

    ReplyDelete
  19. banyaknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kitabbbbbbbbbbbb dia!

    ReplyDelete
  20. kira kemas lagi lah tu bg golongan lelaki. HAHA.


    ya berhabuk keypad tuuu.

    dari stu dpt lihat kesibukan anda..

    ReplyDelete
  21. walamak..jarang laki meja study die kemas

    ReplyDelete
  22. berhabuk tu memang jelas kelihatan.

    ReplyDelete
  23. Cangih tu HJ... aku rasa nak pinjam plak kui kui kui

    ReplyDelete
  24. Logi tu sedap betul bila di ketuk2...mood rasa kool sesaja...:)

    ReplyDelete
  25. adik H.J. ada awek yang tak reply kmen ko. sampai hati dia kan. hahaha..hebat ko boel taip sambil baring baring.

    errr..pinjam bole.

    ReplyDelete
  26. Pergh habuk! Aku tgk sstgh key je bersih hahaha * Bajet bdk pbersih sdgkan rumah mummy yg kmas* hahaha

    Ok je aku nengok. Xde la selerak sgt. Ke ko dah kmas b4 amik gambo hahahaha

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia