SAYA BLOGGER PRIHATIN

33 comments
nak join klik gambar
aku mengjoinkan diri dalam segmen ben menandakan SAYA SOKONG TABUNG KEMANUSIAAN SOMALIA IRM.

rezeki yang tuhan bagi..kalo ada lebih, sama samalah kita share...rezeki kita dapat tak bermakna kita nak guna semuanya sekali untuk kita. mungkin Allah bagi rezeki untuk kita beramal dan memanfaatkannya untuk orang yang memerlukan..ehe

pesanan penaja : selamat berbukak pose untuk semua. yang hisap rokok di tengah hari tak termasuk yer..haha 
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

33 comments:

  1. singgah sini dari segmen BA
    slamat beramal :)

    ReplyDelete
  2. dtg dari segmen Abg Ben..Tahniah kerana anda prihatin!..sama-sama kita beramal di bulan mulia ini...hehehhehee

    salam perkenalan...

    http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

    ReplyDelete
  3. selamat beribadat di malam hari =)

    ReplyDelete
  4. salam ziarah,

    saya pun join sama, tanda sokongan.. !!

    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

    ReplyDelete
  5. salam... linda dtg ziarah blogger2 prihatin... :)

    ReplyDelete
  6. segmen abg ben? :)

    S a l a m r a m a d h a n~
    Jum hayati di sini (^o^)
    petua cari jodoh!

    ReplyDelete
  7. bagus prihatin.jgn prakhatan pulak..hehe

    ReplyDelete
  8. mmg prihatin


    erk aku nk mintak nasihat ko skit ni

    ReplyDelete
  9. wahhh prihatinnya... selamat bersegment =)

    ReplyDelete
  10. kenapa taknak maafkan sy ?

    ~happy blogging~

    ReplyDelete
  11. salam singgah sini.. tengok blogger prihatin..


    http://zulfattah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. alep pun join

    JEMPUT SINGGAH BACA ENTRY ALEP YER...
    KENAPA BADAN MESTI KENE TOUGH

    ReplyDelete
  13. as-salam.. mai ziarah blogger prihatin.. semoga dipermudahkan segala urusan membantu mereka disana.. hehehe.. ;)

    http://budaklogam.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

    ReplyDelete
  14. insaf kan tengok diorang. hurm, marilah kita sama-sama membantu.=)
    dah follow blog ni=)

    http://adi27mac1990.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

    ReplyDelete
  15. berpada-pada dalam kehidupan..dalam setiap hal..sedih....;( insyaAllah nak berkempen jugak nt.

    ReplyDelete
  16. alhamdulillahhh .. dah lama x joint segmen2 bro ben nie :)

    ReplyDelete
  17. err.. sape la yang isap rokok tu.. tak patut..

    prihatinnya dia..^^,

    ReplyDelete
  18. ramai join, tp dorg semua tu tahu ke tak ttg somalia tu haha..bedal je semua hehe bagus jiranku prihatin :)

    ReplyDelete
  19. aku bab2 segmen ni malas nak join. ekekee >.<

    ReplyDelete
  20. bagus2~

    *sejak bile ko tuka gamba profile blog?

    ReplyDelete
  21. singgah sini yer...saya pon blogger prihatin jugak..

    http://depalma-sp.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

    Entri Menarik Di Sini:
    1)Menarik!! Impian Wanita Zaman Sekarang
    2)Octove.com Bagi Hadiah Iphone 4
    3)Faktor Kegagalan Pelajar Universiti

    ReplyDelete
  22. Aishh sapela yg berasap tghri 2.. pape pun tahniah gk sbb prihatin..

    ReplyDelete
  23. laaaaaaaa...macam biasa jer smoking tengahari..hahaaa

    ReplyDelete
  24. rezeki yang kita dapat buak hak kita sorang kan.

    ReplyDelete
  25. ramai orang pon tengah buat entry pasal ni skg. meriah betul~


    hulurkan tangan, ringankan beban *gitu*

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia