Mencari Bloglist

11 comments
Dah lama rasanya jari tak ringan untuk update blog. Bloglist kat sebelah ni pun habis dah hilang akibat memandai je main tukar domain. Tengok blogger - blogger otai ada domain sendiri yang dot my dot com kat belakang tu rasa nak buat juga. Keinginan untuk try buat sama ada  menjadi ke tidak itu kuat dan mangsanya adalah blog ini. Tapi, kurang - kurangnya menjadi la juga hari tu untuk tukar domain. Agak susah dan rumit kalau tak biasa dengan interface dashboard host yang kat korang beli domain.

Cumanya, aku agak kehairanan sedikit masa setting domain tu. Domain yang aku ada tu hafizinjamil.com. Bila aku taip hafizinjamil.com dekat url punya browser, blog aku tak dapat reach site tu. Blank dan kosong je. Aku try isi penuh, www.hafizinjamil.com terus menjadi pula. Tak tahu apa pasal. Tu yang gedik pergi tukar balik ubibadok.blogspot.com. Berlagak nak ada domain sendiri juga tapi tak tahu setting.

Sekarang ni, cuma nak minta jasa baik kalau ada sesape nak drop link blog dia kat sini boleh letak dekat komen. Aku nak isi ruang bloglist kat sebelah ini. Bloglist ni sebenarnya tempat aku nak blogwalking. Kalau ada sebelah ni, senang je boleh tahu ada update ke tidak blog tu dan kalau ada terus boleh singgah - singgah, sepam - sepam komen satu dua. Haha.


**bloglist dah dapat dicover balik. haha. sape2 ada nak tinggal bloglist tinggal la.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

11 comments:

  1. Saya! Hihihi..mohon letak url sy dlm bloglisy ye

    ReplyDelete
  2. http://ujieothman.blogspot.com
    nah link akak, pastu rajin2 up entry ya. :)

    ReplyDelete
  3. boleh juga letak blog ayie..
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay. nanti nak letak. hihi. terima kasih.

      Delete
  4. baru nak SPAM url blog aku kat komen ni..mujurlah la da ada...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah ada.. sempat recover balik bila add bloglist dekat gadjet tu.. haha. nasib baik.

      Delete
  5. hahaha..mendapat la tu gatal tgn sangat.. meh letak link blog akak.. kekeke

    ReplyDelete
  6. hahahahha...lawaknye...tersenyum sorg sy baca entry ni..nti sy letak url sy..leh bw blog sy..(^_^)

    http://kameqdeanna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. www.khaty69.blogspot.com
    mai lawat blog makcik hat sepi ja ni.........

    ReplyDelete
  8. minta kebenaran bertukar link blog. Saya dah masuk link blog ni dalam bloglist saya.

    http://pentekan.blogspot.com

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia