Giveaway Jom Sihat Bersama Hazamie Souq

9 comments
Sapa nak join boleh klik gambar banner kat atas ni.

Giveaway lagii!! Hahaha. Kuat betul join give away. Orang nak bagi kita peluang, kita ambil la kan? Kali ni give away daripada  Kak Hani. Mudah dan senang je syarat untuk GA ni. Tu yang aku boleh nak join ni. Korang kena nyatakan dalam entry tu "saya mahu sihat kerana,,,,

Kerana dengan sihat tu, saya seolah menjaga pemberian Allah kepada saya dengan sebaiknya. Saya sedar tubuh badan dan nikmat kesihatan ini adalah pemberian Tuhan kepada saya dan saya mahu sihat dengan sesihatnya untuk menunjukkan yang saya bersyukur atas kurniaan nikmat kesihatan yang saya dapat selama ini. Lebih - lebih lagi bila mendapat produk kesihatan daripada tuan blog Hazamie Souq nanti. :)

Harap - harap Kak Hani tertarik dengan entry ni dan dengan itu saya mendapat Give Away ituuu.. Ehem..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

9 comments:

  1. all the best. btw,lama kita x blogging. teringat dkt HJ. da abes blaja ye? da keje?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah habis dah. keje je tak lagi. hehe

      Delete
  2. berapa byk 'sihat' daa..hahaa

    ok, gd luck HJ.

    ReplyDelete
  3. Hihi..salam perkenalan dik ;-)

    Terima kasih kerana sudi sertai

    Done follow

    ReplyDelete
  4. Tahniah!!!

    Terpilih sebagai pemenang untuk Giveaway http://hazamiesouq.blogspot.ae/2014/12/pengumuman-pemenang-giveaway-jom-sihat.html

    Sila berikan details ;-)

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia