[Giveaway] Hello from Canada

14 comments
Join GA lagi weh.. Banyak betul join giveaway untuk bulan ni. Kalau satu pun tak dapat, hmmm.. faham - faham la kan? Blogger - blogger yang handle giveaway ni memang tak suka aku. Sengaja buat pakatan dan berkomplot untuk tidak bagi aku dapat giveaway tu.

Giveaway kali ini adalah dari Kanada. Wooo.. Kanada tu. Kali ni tuan blog yang nama Farah ni sangat bermurah hati  untuk memberi fridge magnet berbentuk bendera Kanada kepada 10 pemenang bertuah. Aku join ni dengan harapan agar Cik Farah dapat bagi giveaway special kepada aku. Tshirt kanada ke, bag kanada ke. Boleh kan Cik Farah? Hahaha.

Mana nak join boleh picit terus gambar hitam putih ni.
Ada satu lagi syarat mudah untuk melayakkan diri join GA ini. Iaitu dengan jawab soalan berikut :-

- Apakah URL Blog Doodles of Life? So jawapannya adalah :

http://herlifemanual007.blogspot.ru (harap - harap  betul la jawapan ni)

So, apa lagi? Mana - mana yang nak join tu boleh la join sambil - sambil berkenalan dan berkawan dengan Cik Farah. Aku Cik Farah dah nak bagi t-shirt Canada. Kan Cik Farah? :P
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

14 comments:

  1. Dari segmen yang sama ~

    http://colourfulliferainbow.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  2. Terima kasih ya sebab sertai giveaway saya. Selamat berjaya.

    Hahahahaha. Entri ni kelakar betul. Maaf ya, takde t-shirt dari Kanada sebab dah tak sempat shopping dah. hehe.

    ReplyDelete
  3. singgah sini dari GA yang sama.. good luck ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  4. Singgah melawat pesaing ^^ Good luck yea

    http://pengemudamerahjambu.blogspot.ca/2014/12/ga-giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  5. hii. sy singgah dari GA yg sama. salam perkenalan dan good luck! :D

    ReplyDelete
  6. gud luck dik. kemain rajin lagi ko yeeeee hihihihi

    ReplyDelete
  7. Salam Hafiz ..Kak Lya singgah dari GA yang sama All The Best ya
    http://akifimtiyaz3.blogspot.ca/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html
    Done FOLLOW sini #779

    ReplyDelete
  8. singgah dari GA sama..! goodluck ya..! :D

    http://ilhamdatangdarihati.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  9. singgah sni dr segman yg sama
    http://alkisah-amy.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  10. dtg blogwalking sini...goodluck tau...kata farah, esok atau lusa dia nk announce the winner :D goodluck :D

    salam perkenalan dari Germany :D
    jindrisska.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Hi,
    Singgah dari segmen yang sama.
    Jangan lupa singgah di sini, thanks n good luck!
    http://jungundberuehmt.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  12. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia