GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA

7 comments
Sempena masuknya bulan Disember ni, ramai pula blogger yang pemurah hati nak bagi hadiah buat GiveAway. Setakat aku blogging ni, tak pernah lagi ada rezeki untuk dapat giveaway dari tajaan blogger - blogger yang pemurah hati. Bukan rezeki aku kot. Tak pun aku kena jadi sponsor untuk give away dulu kan? Nak sesuatu, kita kena korbankan sesuatu dulu kan? Tak gitu? 

Kali ni gatal tangan nak join give away daripada KAMEQ DEANNA. Kameq ni setahu aku bahasa Sarawak. Masa zaman belajar dulu sempat la kawan dengan orang Sarawak. Sarawak ni tersohor dengan kek lapis. Kalau dapat kek lapis kan sedap, boleh juga buat isi perut yang tiap hari mesti nak lapar je.

Tapi, kali ini tuan blog berbaik hati untuk bagi Topup + Majalah percuma. Aku kalau dapat majalah saja pun dah okay. Macam menarik je majalah yang dioffer oleh tuan blog. Boleh la tuan blog, boleh la ye... pilih kasih sikit untuk bagi kita hadiah GA tu. Boleh la ye?? Haha

So, kalau sesiapa nak join GA ni, pandai - pandai la tekan gambar kat bawah ni. Direct dia akan pergi ke blog penganjur GA ni. Mana tahu rezeki dapat topup kan? Boleh la tu buat beli plan data internet. Aha. Join kat SINI atau klik gambar kat bawah ni.


**Tuan blog, bagi kat kita je lah ye majalah tu. Hehe. (bodek).

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

7 comments:

  1. hehehhe..insyaAllah de rezeki dapat laa tu...nati sy bodek random.org tu utk u...neway..mekasih coz sudi join GA sy yg xsebrapa ni...all da best yeerr (^_^)

    ReplyDelete
  2. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

    Mega GA by sya donoru(31 dec)
    GA KuSarah 2014(25Dec)
    GA Kamamimi

    ReplyDelete
  3. aku join jugak. aku pnh gak la mng few GA & contest anjuran blogger hehe

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum HJ...selamat bersegmen yer...mana tahu ada rezeki nanti...:)

    ReplyDelete
  5. Salam....senarai pemenang dah keluar...tahniah..jangan lupa tuntut hadiah yerr (^_^)

    SENARAI PEMENANG GA BY KAMEQ DEANNA

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia