Mancini dan Balotelli Bergaduh

4 comments
Why Always Me? Haha. Seringkali Balotelli jika dia menjaringkan gol akan terus menanggalkan jersey dan akan terpampang perkataan ni dekat baju dalam dia ( baju fit ). Tapi, kali ni juga 'why always me', why always me yang kena marah dengan manager. Kali ni manager Man City, Roberto Mancini.

Kecoh dalam dunia bola sepak selepas tersebar satu gambar terbaru kelihatan Roberto Mancini bergaduh dengan Balotelli. Siap pegang baju lagi. Tengok kepada situasi gambar tu, boleh nampak yang Mancini macam geram sangat dengan Balotelli. Aku rasa, segala maki hamun balotelli dapat rasa masa tu.

Tangan Mancini macam nak bagi penumbuk je. Tapi, bila tengok balotelli yang tinggi dan seram macam raksasa tu.. macam terbatal pula hasrat mancini tu. Tak ke seram ke tengok balotelli ni? Kalau Balotelli senyum dekat budak, confirm menangis - nangis budak tu. Aku rasa balotelli ni semua orang tak puas hati dengan dia. Hatta fans City pun aku rasa diorang buat - buat suka je Balotelli ni. Haha.

musim depan antara dua lah siapa yang kekal kat city.

** takkan lah mancini saja - saja nak marah dekat balotelli kan..? haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. hmmm no komen.. kang main buat assumption, takut salah pulak..

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum H.J...mcm mana ni kalau dah gaduh...:)

    ReplyDelete
  3. gaduhhh gaduhh . tayah main ! haha

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia