"Let Us Capture Ur Beautifull Memories"

10 comments
Seminggu untuk satu entry mungkin sesuai untuk student sepenuh masa macam aku kan..? Jadi, tak de la orang cakap aku mengkhianati amanah ibu bapa. Ibu bapa ingat kita pergi belajar jauh-jauh memang study kaw - kaw tiap hari. Tapi, rupa - rupanya tiap - tiap hari dok mengadap blog je.. Padehal dok layan anime je. Haha

Dari jauh aku nak mengucap tahniah buat sahabat aku yang dulunya slim tapi sekarang sedikit chubby sebab sudah berjaya dalam bidang yang dia impikan. Dari zero kepada hero. Tagline nampak familiar je kan..? Tahniah kepada Azizi Azahazuhari kerana sudah berjaya dalam bidang photography nya. Sekarang mesti dia sibuk dengan job sini dan sana.. Tambah - tambah musim cuti sekolah.

Kalau dulu, dia femes je dengan blog NESLOO. Tapi sekarang mungkin dia sedikit busy dengan job - job sebagai jurufoto. Terpaksa bergegas ke hulur ke hilir. Tak cukup lagi dengan hulu dan hilir dia ke utara dan ke selatan. Semuanya adalah demi sebutir beras untuk mengalas perut bagi meneruskan kehidupan. Hidup biar mudah, tapi tak menyusahkan orang lain.

Jadi, sesiapa yang nak mendapatkan perkhidmatan dia, sila hubungi beliau di facebooknya yang bernama Mohamad Azizi Azahazuhari. Semua gambar dia boleh ambil. Gambar konvo la, gambar wedding la, gambar berkhatan la, gambar makanan la dan gambar - gambar yang dikategorikan sebagai baik dan sejuk mata memandang. Gambar duck face aku tak sure pula dia ambil ke tak. Yang tu kena tanya bigboss sendiri.

Aku bukan nak promote apa sebab blog aku bukannya ada traffic yang tinggi. Sekadar tempat melepaskan gian je. Cuma ini adalah basic tactical untuk mendapatkan perkhidmatan yang luar biasa daripada abang azizi. Mungkin dia boleh bagi diskaun yang 'luar biasa' bila tiba masa untuk ikatan jodoh aku dengan si dia. Nak tahu lebih lanjut tengok je gambar yang abang zi dah buat kat bawah ni.


**semoga flight si dia ( FA ) selamat sampai ke Malaysia untuk meneruskan work projectnya.
**minta abang zi jangan terkesima dengan ayat - ayat saya kat atas tu.. :D
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 comments:

  1. HJ dh tempah belum ? kehkeh bila lagi

    ReplyDelete
  2. Tahniah utk jiji!

    Tahniah utk HJ jugak, jgn lama2 kawan FA tu..nnti basi! ^__^

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum H.J...semoga sentiasa berjaya...:)

    ReplyDelete
  4. aq tumpang bangga ngan ustak jiji..
    i'll make sure nanti aku nak tmph dia gop...

    ReplyDelete
  5. lorhhh , jurufoto rupanyaa..patut la gambar2 dia dlm intagram cantik2.. :)

    ReplyDelete
  6. wah..photographer..ye..sy mengagumi "gmbr2 y cntik2" y diambil oleh photographer2 y hebat..huhu..xD

    ReplyDelete
  7. wah..photographer..ye..sy mengagumi "gmbr2 y cntik2" y diambil oleh photographer2 y hebat..huhu..xD

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia