wordless wednesday

13 comments
credit : MedikTv

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

13 comments:

  1. smoker pun xsuke, apatah lg dgn diorg yg hisap shisha ni.. haishh

    ReplyDelete
  2. loor ekekek
    baru ingat nak suh hubby tukar ke shisha nie ekekek ;)

    ReplyDelete
  3. geng pak arab dkt umh akak dl malam2 duk hisap shisha , hinggakan hband join skali... nasib baik skang dorng dh pindah...

    ReplyDelete
  4. ayat last boleh buat kesentapan penghisap tegar shisha.
    harahrhar

    ReplyDelete
  5. bahaya shisha lebih kurang sama je dengan merokok dan yeah, ianya sangat tidak cool!!

    ReplyDelete
  6. hisap shisha tak cool langsung! hehe tapi pernah try la.. kahkahkah..

    ReplyDelete
  7. apa khabar orang jauh?
    best ke shisha ni?

    ReplyDelete
  8. xsuka smoker or 'sisha'er.. uhuhuhu..

    ReplyDelete
  9. anda tak cool langsung bila hisap shisha. haha ayat ini sangat cool. singgah sinii :D

    ReplyDelete
  10. ni salah tajuk ke?? kebaikan or keburukan? ;p

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum H.J...yer la memang x bagus serupa mcm hisap dadah juga la ketagih nanti...:)

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia