spontan khamis

28 comments

**ganti wordless semalam..blh tertukar plak

**org dlm gambar ni xsudi nak jd adik angkat aku..kenapa eh??


Published with Blogger-droid v2.0.4
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

28 comments:

  1. Kemain siap bersilang kaki.. Hahahahha!

    ReplyDelete
  2. adik angkat??
    hahaa..geli la angkat2 ni!

    ReplyDelete
  3. :) hehehe

    oit...jatuh nanti, gambar camni

    ReplyDelete
  4. Klu jwpn aku btol ada hadiah ke? Hahaha

    ReplyDelete
  5. aik... org laki pun suka adk angkat gak ke...

    ReplyDelete
  6. alah .. tak bleh nk tgk gambar la .. nape ek ?

    ReplyDelete
  7. huiyooo.
    siap nak berangkat-angkat ni.
    ehemmmm.
    abam HJ~

    :P

    ReplyDelete
  8. tak dop kaitan langsung ngn spontan khamis ;p

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum H.J...kesian nyer gambo tu nape x pusingkan betul2...tu sbb die x nak jadi adik angkat H.J...hehehehehee....:)

    ReplyDelete
  10. sb dy nk abg2 macho je =P

    ReplyDelete
  11. sbb dia nak jd abg awk kot..haha

    ReplyDelete
  12. lense tu xdak yg panjang lg ka? hahahh =p

    ReplyDelete
  13. jemput join segmen pka

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/pka-rahim-segmen-rakan-blogger-saya.html

    tq :)

    ReplyDelete
  14. ahh.
    apakah?!
    adek angkat?

    err.

    bulu ketiak wa gugur satu persatuuu bace soalan di atas

    ReplyDelete
  15. haha..mungkin ko terlalu tua untuk jadi abg angkat dia..haha

    ReplyDelete
  16. amboii lahhh.
    jangan lahhh ckp fail :(
    smp ati lu.
    hmm

    ReplyDelete
  17. haa...adik angkat...aq pun heran kenapa dia menolak utk terima ko sbg abg angkat..haha~

    ReplyDelete
  18. Haha adik angkat? Lelaki pun suka berangkat2 jugak ke? -heran-

    ReplyDelete
  19. Adik angkat? Meh sis offer diri nk jd adik anglat hj nak?

    ReplyDelete
  20. HJ.. 600D lens tamron 18-135 kan??haha

    ReplyDelete
  21. *amboi Im, kalo bab kamera tau aje dia~

    beradik angkat dgn sama jantina xpe..kalo lain jantina nnt lain jadinye..~ ;p

    ReplyDelete
  22. aku rasa dia nak kakak angkat ja kot.. haha

    ReplyDelete
  23. kenapa aku tak dapat view gambo..

    ooo..ni hp ko ok lagi ke siap bole post dari Blogger-droid v2.0.4('. ')

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia