entry racist, anti-Sudan

41 comments

Entry ini adalah entry racist. Sedikit perkauman. Entah..rasa menyampah gila dengan mat sudan. Si sudan yang baru masuk bilik aku. Ganti tempat singafura.


Menyampah sebab dia kaki report. Bajet jd spy kids. Haha. Ada ke patut dia report kat warden yg aku ni asyik dengan laptop je. Patut ke tak??


Pada suatu malam..dtg warden..ketuk pintu bilik. Laju je si sudan bukak pintu. Aku ingat member dia. Tp..dengar2 suara tu panggil.. "ya malizi..." aku la tu..


Minta kebenaran nak masuk bilik..terus aku ckp.."tafadhal.." then dia ckp dia warden.. nak cek aku punya lappy.tnya aku ada simpan movie ke tak.. Siap presure suh aku bg xternal hard disk..baik pnya psiko


**skang ni aku tension nk guna laptop..first time utk tahun ni publish entry pakai hp.haha


**macam xhbs plak citer ni


Published with Blogger-droid v2.0.4
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

41 comments:

  1. er..x boleh ke kalo asyik ngn laptop? tegasnye warden..hehe

    ReplyDelete
  2. hadoi, pangai macam pompuan..kaki report.. ptotla meroyan kt tuit..kahkahkah

    ReplyDelete
  3. agaknya dia takde kawan nak sembang kot....haha.

    ReplyDelete
  4. erkk..felo kat ukm okay.HAHAH..
    nasib tak belajo kat univ madinah..haha.opsss. univ utk lelaki je laaa..hahahhaa

    ReplyDelete
  5. cite terganung la ;p
    heee... erm kawan kaki report ok la tu.. nti awak tk leh ngdap lappy je hehehe =D

    ReplyDelete
  6. hahaha..memey bole mndatangkn kmarahan..laki pon pndai report2..igtkn pmpuan je..huhu

    ReplyDelete
  7. lelaki pun kaki report jugak ke? O.o

    ReplyDelete
  8. alahai sadis nye crite... huhu

    ReplyDelete
  9. mmg gedik la die tu

    aku ni bkn racist

    aku geram ngn ustaz keluaran mesir.

    terus ingt kat ko

    lau xnk ngaja jgn mintak jd ustaz k

    ReplyDelete
  10. gitu mo nah.

    bakor jah pokarab tuh!
    heheh

    ReplyDelete
  11. laa..itu pun tak boleh?
    pelik gak..mcm rule kat asrama sekolah plok.

    huhu..ujian buat mu..

    ReplyDelete
  12. err.
    annoyinggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg.

    baik lu delete entry neh,
    kang mak sudan gugel translate kanggg!!

    ReplyDelete
  13. ahahaha. Mat Sudan cari hal plak

    ReplyDelete
  14. mcm tue pn blh ke? ntah pape jer

    ReplyDelete
  15. jeles apa kalau ko nak selalu dengan laptop. bukan pinjam yg dye punya.. xfaham btl laa

    ReplyDelete
  16. pesen macam tu pun ada ka? ceh.

    ReplyDelete
  17. Lor... awat sampai nak report warden.... agaknye die jeles ni sbb Hj ade blog...hiihihi...Sabo jola...

    ReplyDelete
  18. si sudan tu dengki la tu... sabo yer!

    ReplyDelete
  19. kecek lebih2 payoh boh..buwi slalu sebutir biar tutup mulut..baru xdok report mereport..

    ReplyDelete
  20. ape salahnya dengan laptop..dah tu dapat menghiburkan kita..adeh..
    pape pn anda di tag ye :)
    http://azrieyx.blogspot.com/2012/03/lovestory313-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  21. haha mat sudan tu ingat kau dok layan blue kot.. tu yang dia report..haha :P

    ReplyDelete
  22. ek eleh. jeles kew ape mamat sudan tu?

    ReplyDelete
  23. pergghhh..kaki report..aq baca entri ni pun rasa geram je dgn mamat tu..haha~

    ReplyDelete
  24. hek elehhh..kaki report laa plak budak tu... huhu

    bz body sungguh...

    ReplyDelete
  25. assalamualaikum H.J...wah lelaki pun ada juga yg berperangai mcm tu kan...kesian H.J terpaksa update blog pakai hp...

    ReplyDelete
  26. alamakkkk
    ini sudan manyak bikin susah
    bunuh je dik .. aci !!
    upssssssssssssssss ;) ngeeeeeeee

    ReplyDelete
  27. hehehe ,, dia dengki tuh ,, kakakaka , lawak pun ada , laki tukang report? , hehe ,,

    ReplyDelete
  28. hehehe ,, dia dengki tuh ,, kakakaka , lawak pun ada , laki tukang report? , hehe ,,

    ReplyDelete
  29. ciannya awk dekkk..sabo je la ya,
    awk dgalakkan study tu hehe

    ReplyDelete
  30. hahahaha ad jgk org cam gini

    :)

    ReplyDelete
  31. hoho. dengki betul si sudan tu.

    ReplyDelete
  32. dengki ah tu mamat sudan tu...
    sekeh je.

    ReplyDelete
  33. lol.. apehal mamat sudan tu.. lain la kalau ko gna laptop dia ke kaco dia ke kan.. dah kaki report tu tetap kaki report la jugak kan... sabar je la

    ReplyDelete
  34. kes dengki tu..x patut tol..~ (--")

    ReplyDelete
  35. ingatkan perempuan je kaki report. sabar ye...

    ReplyDelete
  36. ya allah, laptop org privacy org pun nak ganggu ka? tak pun dia stress dengar ketik-ketik lappy malam2 kot. hahaha. biasa dunia blog, dunia facebook, dunia assigment. normal ah. ke dia tidur awal?

    ReplyDelete
  37. tak boleh mengadap laptop selalu?
    peliknyaa?

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia