tunggu dan terus menuggu

22 comments
maaf tak sempat nak blogwalking kerana terlalu blurr pada hari khamis.. hari jumaat aku hanya rest.. menghabiskan sisa - sisa weekend.. terasa cepat plak cuti weekend.. ni pom entry jam pkol 12.45 pg. bangun  pg aku publish dan terus p kelas..haha

baju aku yang stok sebulan tu masih lagi tak basuh..cakap je nak basuh kan...?time aku nak basuh tu kena ikut queue.. time tu member aku tengah guna mesin basuh.. dan tak semena - mena mood nak membasuh tu hilang..dan bertambah la tempoh kepada sebulan dan seminggu..

itulah lelaki..tak suka kalau bab menunggu.. membosankan.. setengah jam menunggu pon dah rasa lama sangat.. tengok dalam kelas la macam mana.. tunggu lect datang mengajar.. tak kata setengah jam.. tak masuk 10 minit pom dah blah dah kan (aku yang selalu mcm tu)...kah3

so, wanita nak cari suami tu.. pastikan suami anda memiliki ciri yang tak cepat bosan menuggu. tu pon kalau jumpa la.. susah nak cari lelaki yang sabar menunggu.. nak nak kena tunggu perempuan bermekap untuk pergi  shoping.. tapi tak pe.. semua tu boleh latih.. yang penting dapat menerima kita seadanya..hehe

member aku yang amat sabar dalam menunggu.

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

22 comments:

  1. sebulan??? biar betul dik... =.=

    ReplyDelete
  2. saya pun tak suka menunggu... lagi tak suka tunggu laki bersiap nak keluar... hahaa...
    ada ke?

    ReplyDelete
  3. Mak aih..sebulan stok? Tak abis ke baju?
    Selalu tunggu orang. Janji pukul 1 pukul 2 baru nak datang. Haish.

    ReplyDelete
  4. nampak sgt awak byk baju kan!

    *kalau nak kawin, kenalah sedia berubah..kena sabar tunggu isteri bersiap..^__^

    ReplyDelete
  5. perhhh sebulan..mesti byk benor baju nih..xpun rotate mana ada je kann..

    haha

    ReplyDelete
  6. sy pun xsuk sgt bab tunggu menunggu ni,tp kalau org yg kene tuggu sy xpe..he3

    ReplyDelete
  7. xde sape rasanya yang suka menunggu-nunggu ni...

    ReplyDelete
  8. agreee... lelaki suka yang simple dan express.. asalkan siap... ehehe

    ReplyDelete
  9. dikk sebulan nye baju x basuh layie dikk ?? huhuhu kalau akak mauu meraungg dikk dlm tandas tuuu ;)

    ermmm kalau x leh sabar , kena belajar sabar .. dah kawin dan berumahtangga kena banyak sabar .. kalau tak roboh tiang rumah ;)

    ReplyDelete
  10. kira kamu ni ada stok baju yg banyaklah sampai baju kotor boleh buat stok jugak sampai sebulan...kihkih.

    ReplyDelete
  11. banyak2 ayat kau, paling aku suka yang ayat "semua tu boleh latih"..perghh tak semua lelaki mampu pikir mcm ni. Bagus ahh kau!

    ReplyDelete
  12. member aku?hahaha..bkn awak ke tu..hehe

    ReplyDelete
  13. spe y suke menunggu

    susa lau org tak sbr ni

    nk pgl ko adek jugak la haha

    ReplyDelete
  14. spe y suke menunggu

    susa lau org tak sbr ni

    nk pgl ko adek jugak la haha

    ReplyDelete
  15. kira aku ni bonus lebih la kot sbb tak make up.. setakat nak tenyeh pelembap bibir tu sambil berjalan pun boleh.. haha

    ReplyDelete
  16. cube bau baju yang ada kat paling bawah tu. mesti wangi gila an. kah kah kah

    ReplyDelete
  17. agak agak bro kalo nk bsh baju sebolan hang bantai.hihi.

    eceh, ko mmg adik aku jns yg x suka menunggu.aku tgh pakai tudung 5 minit pun dia boleh membebel ak lmbtlah apalah.ades.tu br adk aku bkl laki aku enthlah.kalo dia x sngp tunggu gak siap dia.hahaha.:)

    belum apa2 dh queen control :)

    ReplyDelete
  18. sebulan xbasuh, boleh pengsan hidu bau..

    ReplyDelete
  19. saya pun tak suka menunggu jugak. hehe. tapi baju still basuh laa. tak la peram buat jeruk. haha.

    ReplyDelete
  20. tapi aku lebih suka menunggu dari ditunggu...

    ReplyDelete
  21. bosan tunggu mesin basuh habis pusing. hahaha.

    sebulan ko tak basuh. biar betul ko ni.

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia