orang panggil dia Am

32 comments
ini adalah entry rindu..haha..tetiba rasa teringat kat member aku ni.. seminggu dia menghilang. lari ke Mekah..dalam seminggu aku rasa kesepian. aku harap dia tak baca entry ni walaupun dia selalu usha blog aku..

nama dia Ilham. orang panggil dia dengan panggilan Am. haha.. nama macam watak novel ...tapi, tak ingat tajuk apa.. untung dapat kawan dengan dia.. baik hati..caring..boleh tumpang hensem dia..selalu je masak untuk aku.. yang part ni aku terharu sangat.. aku makan, dia masak.. tapi aku basuh pinggan mangkuk kuali lepas tu..nak ambil hati..

mak bapak dia datang umrah.. sebab tu dia menghilang.menemani mak bapak dia buat ibadah umrah. anak yang soleh kan..kena utamakan ibu bapa.. dalam seminggu aku dah tak merasa masakan dia.terpaksa masak sendiri.. habis rajin aku masak sardin je..lantakla..makanan orang bujang..

Ilham, terima kasih atas persahabatan ini. saya menghargainya sangat - sangat. Persahabatan saya bukan atas masakan awak, mahupun atas kekacakan awak..haha.korang jangan geli..ok.?

**dia still single..haha
**korang teka berapa umur dia
owh abang Romeo..haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

32 comments:

  1. Ok laa tu masak sardin je..janji kenyang... :)

    ReplyDelete
  2. bestnye da dekat sangat dengan Mekah...

    tak tau la umur dia berapa..lagi muda dari HJ??

    ReplyDelete
  3. ble ukhuwah filillah.. kerinduan berpnjgn.. krna dalam bsikan doa pda teman kte.. =)
    Eleh masak sendiri pn kecoh ;p
    sardin ye.. sedap2 ..Alhamdulillah.. rezeki tu..

    ReplyDelete
  4. Sardin pn sedap ohh..

    Umur dia ? Yg dlm gmbr tu ye dia ? Nmpk mcm dh berumur je.. 28 ??? Betul x ???

    ReplyDelete
  5. 16tahun betul x? ahahhahahahaha.
    wah best dapat kawan macam ni. tlg masakkan utk kawan. comel jee! eehehe

    ReplyDelete
  6. waa pandai masak ..
    sardin punn sodapp dikkk ;)

    ReplyDelete
  7. heh. kemain rinduu rinduu lagiiii.
    aikk lu tak rindu ke ngan sheikhh tuhh? tehee ;D

    takpe takpe. t dah de minik belajau la masak sket2 ngn beliau.
    ahaks.

    * oh yaw. novel yang wa tengah layan neh watak die ilham. haha.

    ReplyDelete
  8. haha. sama kot rajin basuh pinggan je lepas makan. haha.

    best nya dpt pergi mekah. sekali dgn mak ayah pulak tu. Allah, best nya!

    ReplyDelete
  9. bgs betol am ni..maybe umo dye same dgn hj

    ReplyDelete
  10. haih bape umo ni..24? 25?huhu
    mkn sardin pon sodap..kui3
    ehem,jarang org laki2 wat entry tuk shabat..oh sweet~haha

    ReplyDelete
  11. ni dah macam rindu sangat dah ni. hehee

    ReplyDelete
  12. nmpak mcm dia lg muda. eheh

    ReplyDelete
  13. rindu sahabat,,sweet..

    smoga iktan pshbn kekal..^^

    seumur awk kot?

    ReplyDelete
  14. die rndu kau x? eherherher

    die protes tu ko xpenah msak kt die -_-

    ReplyDelete
  15. tak sangka lelaki pun pandai rindu-rinduan...ahaha.

    cer lepas ni kamu masak untuk dia plak...tengok reaksi dia..keh keh.

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum H.J..okay la tu boleh juga masak lauk sardin tu pas ni kena belajar masak lain plak yer...:)

    ReplyDelete
  17. bestnye ade org tlg msk.....hihihi...

    ReplyDelete
  18. seronoknya dapat kawan yang pandai masak.... tumpang kekenyangan.. ehehe

    ReplyDelete
  19. am tu singkatan nama adam dlm novel adam dan hawa.hehe

    suka sangat nama am...

    bestnya dpt wt umrah bebila masa.hmmm

    ReplyDelete
  20. ololololo.
    comeynye hj rindu rinduan.
    hahaha
    :P

    ReplyDelete
  21. ada gak kawan nama am,tapi nama full afham..

    ReplyDelete
  22. kihkihkih tau pun ko aku geli bce ayt ko tue... hahahahaha :p

    ReplyDelete
  23. best tu ada mmber yg tolong masak..hee~

    ReplyDelete
  24. untunglaaa....yg pnting dia agak comel cket dr ko la dek haha

    ReplyDelete
  25. untungla untungla ade org msk
    dulu waktu tinggal hanie sblm dia kawen, dia yg masak
    aku err cuci pinggan je hahaha

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia