Mini Cooper Untuk Dijual

31 comments
ada iklan jual kereta kat sini.. terus datang keinginan nak beli.. bukan apa.. kereta ni adalah jenis kereta yang watak Adam pakai dalam cerita adamaya. kalau korang tak tengok citer tu.. memang rugi la..ex awek yang berlakon..kah3

tapi, pikir punya pikir.. memang nak sangat di hati beli keta ni.. harga pun murah. dalam SR 18,000. ok dah kan..? walaupun bukan baru.. tetap orang panggil mini cooper.. tapi, satu je masalah dia.. aku tak de duit.. pikir banyak - banyak pun tak guna kalau tak de duit kan...?..melepas la nak jadi macam Adam.

**sape nak call no ni +966582412901
**hari isnin aku paling malas..kelas full..


Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

31 comments:

  1. ishhh mmg suka sgt kete ni . tapi mslhnya sama cam HJ .. hihihihi =)

    ReplyDelete
  2. alahai..adam ye..kumpul la duit..nnt blh bwk ex jalan2..hahaha..opssss..

    ReplyDelete
  3. meme suko sangat keto ni.
    tapi gak. mesti xmampu nak beli punggg...
    tgk dari jauh jahla..
    hahahaa

    ReplyDelete
  4. aku nak hummer!!haha mini copper xckup macho utk aku hihi

    ReplyDelete
  5. Hahah. X dapat nk jadi Adam lg la buat masa skrg ni. hihi. =P

    ReplyDelete
  6. cantiknya...bagi free je lah

    ReplyDelete
  7. aku pon suka gak kereta comel camnie.. sesuai laa utk org comel cam aku gak kan.. hehe..

    masalah yg sama gak.. kalo duitnyer xcukup.. pandang je laa keta tue.. xyah berangan nak beli..huhu

    ReplyDelete
  8. beli la... song sgt nga demo tu... jiji toksey ko?

    ReplyDelete
  9. lah..jauh benar lah H.j nak pos ke Mesia nt...

    ReplyDelete
  10. kemain banyak no tepon dia..
    juling mata >.<

    ReplyDelete
  11. la mini cooper je ke ada dlm list.ak lbh suka swift.hehe.:)

    ReplyDelete
  12. klu tkar dlm duit m'sia bpe?

    *aku mlas nk mengira.. kihkihkih :p

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum H.J...suka juga tapi buat masa ni nak pakai yg lama dulu...:)

    ReplyDelete
  14. hehe mini cooper. salah satu pujaan orang ramai.

    ReplyDelete
  15. hahaha. betul2. 3rd hand ke 4th hand, org panggil mini cooper gk. murah eh? pe lg, belilah. pnjm duit bapak ke buat loan bank ke kan. cun.

    ReplyDelete
  16. kalaulah aku ada 18k kat dalm bank!! elok lagi ke kreta ni?

    ReplyDelete
  17. kalau pakai mini cooper jadi adam hafizin.ehehe

    sukaaa keta ni..somell sangaattt

    ReplyDelete
  18. untungla yg boleh beli kn ..
    kita ni apa ada pn tataw.
    haha :D

    ReplyDelete
  19. ehe.
    tapayaa laa belii mini cooper.
    kite share duitt rrr beli swfit.
    hewhew

    ReplyDelete
  20. ex awek yang berlakon ?
    haa. dalam tu ex boyf saya pun berlakon jugak !

    ReplyDelete
  21. fuhh.. x laye r keto jenis ni.. paling tidok ferrari enzo

    ReplyDelete
  22. hmmmmm..mung kumpol ja duit byk2..nti beli yg baru..

    ReplyDelete
  23. bape weh

    nak la beli

    uwaaa xde pitih jugak

    ReplyDelete
  24. masalah ko satu tapi berat. haha..tak leh nak watper dah.

    takpe la. kalau ada rezeki dpt jugak ko pakai kan.

    ReplyDelete
  25. dah ada pembeli?? arghh aku minat wei.. tp tak berduit.. :(

    ReplyDelete
  26. duit mas berapa?hee

    tapi tak mampu..=_______=

    ReplyDelete
  27. Kereta ni from where?
    SR ?

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia