khamis blurr

36 comments
hari ni rasa blurr pelik je.. mungkin hari ni hari khamis.. hari cuti kan..tetapi minggu ni banyak sangat cuti yang dibuat sendiri. so, hari ni rasa nak pegi kelas je..haha.. tetapi tu hanya rasa..yang hakikatnya memang malas nak pegi.

mungkin juga disebabkan Arsenal kalah semalam..teruk dibantai dengan geng geng Chelsea, Man Utd dan seangkatan dengannya.. disebabkan oleh blurr nih.. aku rasa nak basuh baju je.. baju baju yang tertunggak selama satu bulan.. haha.. pemalas.. macam mana nak kawen.

so, konklusinya.. bagi aku.. khamis hari ni sangat blurr.. bukak FB ada invitation untuk main Dota. kalau habiskan khamis ni dengan main game ok jugak kan.. tak perlu nak pikir perkara lain lagi. so, 2 kerja untuk hari ni..cuci baju + main game.

**rasa macam tak layak je nak usha adik nora danish. tak sedar diri.haha..
**entry pom blurr kan..?haha

DELL sebagai pengubat blurr.

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

36 comments:

  1. :) sebulan bro....hehehhee

    xpe arsenal tetap di hati.....walaupun kalah 4-0, tak mustahil boleh menang mcm lawan blackburn 7-1 pulak

    ReplyDelete
  2. aku pulak yg jadi blurr lepas baca entry blurr ko.. hahahaha :p

    ReplyDelete
  3. nasib baik ada Dell pengubat blurr...

    ReplyDelete
  4. ke sebab lapo tu yang buat jadi blur hehehe :p

    nah 7hengget kasi buang blur tu...
    http://ch000tz.blogspot.com/2012/02/thursday-spontaneous-click-rm-700-ajer.html

    ReplyDelete
  5. dell merah tu..udah2 la blur! esok penghulu segala hari...


    *hwaiting!*

    tetibe semangat korea dtg -.-"

    ReplyDelete
  6. ececehh.. ni dh ambik bwah tgga la? ahaha

    ReplyDelete
  7. DOTA = Dunia Orang Takde Awek.. Menurut kata member aku.. Hahahh

    ReplyDelete
  8. p0n boleh layan dota kan ~
    cuti?? wah menarik2.. jeles2..
    apa nie malaysia still lg hari berkelas2 bagai~~huhu

    ReplyDelete
  9. okay.
    hj pengotor dan pemalas.
    harap dapat isteri yang pembersih dan perajin,
    amin

    ReplyDelete
  10. muka srius gler ngadap dell..haha

    ReplyDelete
  11. Erk. Lelaki memang macam tu. Sebulan dilonggoknya baju tu. Haih. Kalau mak ada dekat situ, for sure dia bebel. Hahahaha

    ReplyDelete
  12. amboi mahalnya laptop die ade cop nama dia.hehe

    blur jgk hrni..tgk spontas khamis akak =_-

    ReplyDelete
  13. huhu betui2 blurrr lah..-__-'

    ReplyDelete
  14. wow sebulan...boleh gulung2 buat tilam...hihihii

    ReplyDelete
  15. ahh..rasanya baju2 sebulan tak basuh kian mereput..kah3x

    ReplyDelete
  16. ahh..rasanya baju2 sebulan tak basuh kian mereput..kah3x

    ReplyDelete
  17. sebulan tak basuh baju? mmg melampau tu. haha.

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum H.J...mcm mana boleh blurrrr layan dell je la...:)

    ReplyDelete
  19. sebulannn?? = ="

    oooo,, layan dota ek.. huhu

    ReplyDelete
  20. beb, aku down giler arsenal kalah 2 mlm lepas.. hope leh menang blk kat emirates

    ReplyDelete
  21. kemainn bebulan lagikk ta basuh baju..
    eiyuww. mucuks. haha

    ReplyDelete
  22. hahhaha..tetiba blurrr jugak tak tau nak komen apa..kekekkeke..

    dell kan ada..heheheh

    ReplyDelete
  23. ok fine! mmg Arsenal kalah dgn AC Milan 4-0 aritu..

    ReplyDelete
  24. ahaha entry mmg blur ;p

    apsal lelaki sll down bl fav team kalah?ahaha..pastu bhn..isk isk isk...

    ReplyDelete
  25. ehem2. peminat man utd datanggg! hehe. jangan fa cup kalah dengan sunderland pulak dah laa. *mulut masin*

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia