family meeting

17 comments

ahli mesyuarat tingkap..cam tak aku??haha

semalam..satu mesyuarat tingkap ahli keluarga berjaya diadakan..tanpa sebarang masalah walaupun ada 2 3 orang adik beradik yang tak mampu datang..hehe..mungkin diorang ada masalah yang tak dapat dielakkan..*sangka baik..

program family meeting ni bukan apa..sekadar berhimpun dan berkumpul. ingin bertanya khabar sambil bertemu dengan muka - muka yang jarang terserempak.. nampak tak..ukhuwah family itu sangat kuat..

family kat madinah ni tak banyak.. dalam 22 orang semuanya..tapi, ada juga yang tak dapat hadir semalam walaupun tarikan menu utama adalah KFC.. aku anggap diorang ni dah macam family da.. kalau orang lain tengok, dia akan kata yang prog ni macam reunion sekolah menengah..haha

semuanya adalah dari satu sekolah. maahad tahfiz alquran wal qiraat pulai chondong. kita dari kilang yang sama dan terpilih ke madinah untuk menuntut ilmu. ibu bapa sebenar jauh dari kita. sesama kita lah tempat untuk mengadu dan meminta pertolongan.

**kekalkan ukhuwah yang sudah sedia terbina!

habis.ayam kfc..tak sesedap yang malaysia.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

17 comments:

  1. sedapnya KFC !! kt sni nk mkn KFC mmg xdpt la.. huhu

    betul tu.. hidup merantau mcm tu la.. kawan2 la sbg family.. ssh sng sama2.. =)

    ReplyDelete
  2. Tak sama ke KFC kat mana2 pun? Ke sebab tempat tu bukan kampung halaman?

    ReplyDelete
  3. jauh bebeno kfc nyer..huhu..

    mcm best mkn mcm tu..kat msia xde nye la nak mrasa..huhu

    ReplyDelete
  4. same je wajah ... ;)

    alamakkk mana x habis siap makan dlm hamparan layie .. ciri2 mesia dan melayu tetap adeee ;)

    ReplyDelete
  5. sahabat la pengganti ibu bapo kito bila duk negeri ore jauh jauh dok.

    selamat menuntut ilmu bos!

    sedap aye tuh, biar la takleh lawe hok malaysia gak.
    heheh

    ReplyDelete
  6. wahhh . tinggal tulang je disajikan untuk readers . lol ;p

    ReplyDelete
  7. Bila dah merantau jauh dr family..kengkawan laa family kita... :)

    ReplyDelete
  8. cam y chubby tu kan

    weh kalo kite berdiri sebelah

    kompem ko cm abg bukan adik haha

    ReplyDelete
  9. semat blaker...haha. ukhuwah itu manis sangat.

    ReplyDelete
  10. ala-ala makan dalam dulang kan..hehehe

    ReplyDelete
  11. Nak mkn sedap gak blk mesia laaa. Nie meting ker acara mkn2:-D hihiiiiii

    ReplyDelete
  12. ape plak tak cam...
    usdah terpatri di hati wajah hafizin jamil...wakaka~
    meeting sekejap,makan je lama...kan?heeee~

    ReplyDelete
  13. yg mkn berselerak tue msti ko kan? lalalalala :p

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia