#9 ENTRY TANPA TAJUK

14 comments
malam belum melabuhkan tirainya. malam belah malaysia rasa-rasanya dah nak singkap balik tirai dia. kasi tirai siang ambik kerja dia. malam ni sempena malam man utd dan chelsea. tak nak ulas panjang. kedua dua game baru je habis. aku rasa ramai je awek2 cun yang minat torres daripada minat rooney.

salah satu sebab ramai awek awek yang minat torres ni adalah sebab si torres ni cute. ini adalah survey yang dijalankan oleh aku sendiri. pipi torres yang bertukar kaler menjadi pink adalah salah satu ciri kekiutan yang terdapat padanya. rooney apa yang ada? cuma rambut yang galak tumbuh selepas botak berkurun lamanya.

tahniah dan takziah aku ucapkan kepada fans chelsea dan man utd. sekadar seri dengan 3-3. bukan apa, masing masing pihak tak nak score lebih. jadi keputusan berakhir dengan seri je. mungkin ada segelintir fans chelsea yang rasa pengadil malam ni, Howard Webb amat berat kepada Man Utd. mungkin reff letih kot..tak dapat fokus. aku tengok dia nak lari pom malas..

tu baru pendahuluan je. panjang sangat ke mukadimah aku..?haa.. isinya hanya dalam perenggan ni je.. aku ada dengar member aku cakap yang fans Man Utd kebanyakannya terdiri daripada golongan yang tak pandai main bola. hanya tahu tengok dan ulas je. Kalo ada antara korang yang kenal fans MU tu.. sila confirmkan betul ke tak fakta member aku tu. aku cuma mahukan kepastian..hehe

## iffah tak tahu aku buat dia jadi sumber inspirasi..haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

14 comments:

  1. bukan ifa tahu ke..H.J sumber inspirasi hang..siap ada mention kat entri dia lagi..ekk...

    ReplyDelete
  2. nasip baik abah dah ptong channel sukan.
    takde serabut2 nak berebut tgk tv dengan abang chemay,
    hahaha

    ReplyDelete
  3. aku ni siapala nk jdi sumber inspirasi ko y jauh di Madinah

    xkn nk ngaku sdgkn aku xrase layak..

    #mls komen bola..mencik

    ReplyDelete
  4. bola ?? pi men jauh2.. hahaha ;p

    ReplyDelete
  5. hahahha.. my komeng is no komeng! ghahah

    ReplyDelete
  6. kebanyakkan orang yang lepas bersukan memang pipi mereka berubah jadi pinky cheek. and so with my lil sis. i've investigated this on many people. ternyata memang cute habis!

    ReplyDelete
  7. haha seb baik aku sokong chelsea =p

    cute ke torres?? cute lg nazmi faiz.haaha ttbe~

    ReplyDelete
  8. sape torres? sape rooney? ahaha..lgsg xtau pape pasal bola :P

    ReplyDelete
  9. siot je isi dia. haha. budak sukan yg sy knl jenis wakil2 universiti utk bola ramai je sokong MU. tak faham kenapa ramai org xpuas hati dgn MU. da no 2 pon dlm chart kot. :)

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia