# 5 ENTRY TANPA TAJUK

32 comments
smiley orang yang dah habis exam


alhamdulillah...selesai sudah exam untuk sem pertama bagi tahun kedua di universiti islam madinah. cuma sekarang ni adalah hanya menunggu keputusan sambil diiringi dengan doa. Harap - harap seperti yang diminta. Kalau tak.. jangan frust sangat.. buat biasa biasa je kan..?

pengalaman exam.. exam yang paling last sekali tu rasa malas sangat nak fokus. mungkin sedang asyik dok tengok member member lain sudah habis exam. diorang enjoy je dok main PES. (tak tahu PES try google).

tapi, tak pe.. senang je nak hilangkan semua rasa jeles dan malas tu. sentiasa ingat yang bakal isteri kita pasni nak bakal suaminya nanti adalah seorang yang berjaya dan yang terbaik. bila aku set mind macam ni.. makin bersemangat pula untuk fokus. sampaukan nak tido pom susah.. bertuah bakal isteri aku.. haha..

**mood BW terbantut..sibuk dgn plan nak p melancong..haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

32 comments:

  1. wahh..pandainya motivate diri..hee

    mmg untung la bakal isteri tu...ngeee

    :)..tahniaahhhh dah habis exam!

    ReplyDelete
  2. fuh..motivasi yg berpandangan jauh!

    ReplyDelete
  3. Wahh untungnye bakal isteri HJ ni =)
    Gud Luck utk exam yer ^_~

    ReplyDelete
  4. fuhh tu dia... hehe ganbatte!

    ReplyDelete
  5. jangan duk hepi sangat satg menangis sebab result dot dot dot...heheheeeeeeeee...

    per pon good luck ubi badok ;p

    ReplyDelete
  6. aku pown nk motivate cenggitu la.. hahahaha

    ReplyDelete
  7. hebak r...
    untg bakal isteri.. hahah..

    nk g melancong mano hj?hehe

    ReplyDelete
  8. g m,elancong.. syokk nyee. nak ikot bole ? hahhaa !

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum H.J...untungnya sape jadi bakal isteri tu kan...:)

    ReplyDelete
  10. tahniah haji

    *mlncong2 jugak abaya aku jgn lupe HAHA

    ReplyDelete
  11. memang terbaik punya motivasi..
    selamat melancong.. :D



    peace

    ReplyDelete
  12. sapekah bakal kkakipar bolat itu? pewwittt =D

    ReplyDelete
  13. ok nak buat gitu jugak laaa..sebab last paper ni agak down feeling nak study..

    ReplyDelete
  14. tak balik malaysia ko? haha.. kawe exam ado sminggu lg..

    ReplyDelete
  15. bagus betul cara ko memotivasikan diri ni yer dek..

    hahaha..

    ReplyDelete
  16. bertuah bakal isteri yerkk..

    motivasi yg bagus gak.. rasa mcm 1st time jerkk dgr nie.. hehe

    ReplyDelete
  17. ahah..kalo mcm tuu, kaklimah nk bwat motivasi yg same lahhh..ekeke :P

    ReplyDelete
  18. wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

    ReplyDelete
  19. aku pon da selesai final exam. first sem first year.hehehh

    *wahh...dah ade bakal istri ea..?keh2

    ReplyDelete
  20. betul tu...pandai HJ memotivasikan diri yer...

    bestnya nak melancong..

    ReplyDelete
  21. hehe... dh ingat bakal isteri lak... ramai tu y tgu...

    ReplyDelete
  22. moga dapat result yang terbaik.
    amin.
    :)

    ReplyDelete
  23. ewahhhh..bagus2 motivasi diri cm tu...ehhheh

    ;-)

    ReplyDelete
  24. nak p bercuti kena ingat bakal interi gak..keh keh.

    ReplyDelete
  25. ehemm dh lama xdtg sini..

    dh abes exam ?? tahniah2..

    wahhh.. nk gi melancong mana ler tu ea ??

    ReplyDelete
  26. i follow you... follow me back okey... nice blog ! superb!

    ReplyDelete
  27. lmanya xdtg sini
    btw, exm dh abis yeay~
    bestnye travel, have fun!

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia