# 4 ENTRY TANPA TAJUK

18 comments
3 subjek lagi sebelom exam final sem ni berakhir. confirm tak sabar nak habiskan exam cepat - cepat. bukan apa.. lepas exam boleh tido dengan nyenyak kan..?ni tak.. time nak tido pom kena imagine apa yang dibaca dan diulangkaji.. takut - takut lupa untuk exam esok. tengok, betapa power nya kuasa exam.

sistem exam ni kekadang buat seseorang student tu hanya bersungguh - sungguh time exam je. time tu.. tanya je apa yang nak ditanya. semua boleh jawab. seminggu lepas tu.. hampas.. so..? takkan nak salah kan exam..? yang patut disalahkan adalah diri sendiri. kita menuntut ilmu ni kerana apa..? exam kah..? haha ( gelak sebab tak nak nampak serius )

tapi, lain plak dengan segmen. ada yang nak masuk kerna nak tolong rakan blogger. ada yang masuk sebab ada hadiah. semuanya terpulang kepada diri masing - masing. tengok aku la.. kalau aku nak join segmen, kena letak matlamat dia adalah untuk dapatkan hadiah. baru bersemangat sikit kan..?haha

disebabkan matlamat aku yang tak berapa betul semalam.. dapat jugak menang hadiah topap 10 hinggit. biar pon no.celcom aku kat sini sekadar on je.. kurang-kurangnya ada gak kredit emergency, spare untuk mesej time kat mesia nanti.   terima kasih tuan segmen ( QasehSuci )

**blog gula - gula pelangi tak yah jeles la...
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

18 comments:

  1. hahah...ok...harap iffah x jeles..heheh...

    tahniah...hadiah dah dpt blum??

    ReplyDelete
  2. wahh tahniah=) bestt.. rindu pulak nak join segmen^_~

    ReplyDelete
  3. ni mesti kuat tido ni ^^

    #takut na komen ~

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum H.J....tahniah H.J sbb berjaya dpt hadiah topup 10 inggit..:)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..
    dapat topup sepuluh hengget...

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah
    x sia2 joint kan ;)

    ReplyDelete
  7. nak abis exam cpt sbb nak melancong kan?

    ReplyDelete
  8. balik m'sia karang bolehlah sms puas2 dgn rm10 tu..^__^

    ReplyDelete
  9. fuyyoo mene tu..tahniah la.
    xdop ko ore nk wi topap etep eh.. hahhaha

    ReplyDelete
  10. wah2..heeee ;p

    tahniah la yea..:D

    ReplyDelete
  11. ceit belagak sungguh

    *takjeleslangsunggrrrr

    ReplyDelete
  12. kolah yg menang eh
    bole la koling2 sat gi
    kekeke :p

    ReplyDelete
  13. ohh..niat belajar kene betulkan ..adehh..

    ReplyDelete
  14. topap seploh hengget eh? untunglahh..haha

    ReplyDelete
  15. exam bia hbs dlu..bwat betol2..jgn dok maen sgt :P

    ReplyDelete
  16. perghh.. menang kau..

    tahniahlah budak!..

    hahaha.

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia