oh malam minggu

17 comments


nampak gambar kat atas tu..dalam gambar tu ada perkataan CHILIS kan..? kalo orang yang kaki makan mesti tahu la apa benda chilis tu. satu nama kedai makan yang ala ala western gitu. tak pom ala-ala yang fast food.

nak jadikan cerita..haha..siap ada cerita lagi kan...?aku rasa ni kedai makan yang last la aku makan kat sini..kedai.pergh..makanan mahal amat..burger biasa aku order pom ada dalam dekat SAR 40. tapi..makan kenyang jugak..tak tahu la kat mana mahal tu..overall semalam habis dekat SAR 800.kejap je. satu malam dah habis 800.

cerita sebenarnya..nak masuk kedai ni tak sengaja pom..planing asal adalah nak masuk shopingmall..dalam tu ada foodcourt and harga dia pom biasa biasa je..tapi..pergi semalam..dia tak bagi masuk untuk golongan muda mudi yang belum berkahwin..katanya pak guard,.malam tu adalah malam untuk keluarga bershoping.cehh..memberontak perut..

tapi..kalo satu sorang bawak pasangan yang berjubah hitam dan berniqob tu..konferm2 la dia bagi masuk..asal ada pasangan yang berlainan jantina je..tapi..tu la..kat sini tak nampak plak macam ada orang kapel..rasanya mungkin semua yang masuk tu adalah orang-orang yang berkahwin..

**orang nak kawen tak leh makan kat luar acap kali..save budget katakan
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

17 comments:

  1. perhhhh....
    hj xse save bajet jgop ko??hehehee

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum H.J...pandainya anak mama save budjet tapi sygkan semlm terlebih budjet plak...cian nyer die...:)

    ReplyDelete
  3. tu kena kawen cepat la maknanya..
    supaya duit tak habis macam tu saja..
    heheh

    ReplyDelete
  4. kena kawin..bolehla masuk shopping mall tu.

    ReplyDelete
  5. zaman gemilang dulu selalu gak mkn kat sini~ ;p

    ReplyDelete
  6. tang mana lah tuh?? oversea ke ni? aiyakkk.. huhu ^^

    ReplyDelete
  7. makan nasik cicah budu jer la :)

    hihiiiiiiiii

    ReplyDelete
  8. Tu dia. Save sangat sampai da terhabis banyak tu. Hehe

    ReplyDelete
  9. wah chilis tu..:)

    ni x save budget pon?blum nak kawin la ek?heeee

    ReplyDelete
  10. wah chilis tu..:)

    ni x save budget pon?blum nak kawin la ek?heeee

    ReplyDelete
  11. wah chilis tu..:)

    ni x save budget pon?blum nak kawin la ek?heeee

    ReplyDelete
  12. tue la klu rajin mkn luar, duit pown rajin la kuar dari dompet...

    ReplyDelete
  13. ramai ke awak mkn sampai habis begitu byk duit..ehehe

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia